Asociatia Romana de Facility Management (ROFMA) va organiza la sfarsitul lunii ianuarie un curs de specializare in facility management (FM), realizat in parteneriat cu Real Estate User Group din Viena (REUG). Vezi care vor fi temele de curs.
Cursul de facility management se adreseaza managerilor din domeniul FM. Evenimentul se va desfasura la Bucuresti pe parcursul a circa 3 luni, in cadrul a 90 de ore de teorie si practica si va fi sustinut de profesorii Alexander Redlein si Horst Pichlmueller de la Universitatea Tehnica din Viena, precum si de experti romani.

Principalele teme de curs vor include Managementul riscului, Protectia la incendii, Operarea cladirilor sustenabile, Green Building, Curatenia profesionala, Mentenanta tehnica a cladirilor, Managementul energiei, Aplicatii IT in FM si Managementul contractelor.

Cursul va fi predat in limbile engleza si romana, iar aplicatiile practice vor fi structurate pe specificul pietei romanesti, se arata in comunicatul ROFMA.

In toamna anului trecut, RABO (Patronatul Proprietarilor de Cladiri din Romania), fondat de Liviu Tudor, a lansat, impreuna cu British Institute of Facilities Management (BIFM), primul program educational de facility management din Romania, pretul cursurilor ajungand la 1.200 euro plus TVA.

Cursul organizat de RABO a presupus mai multe module cu oferit informatii despre planificarea spatiului, relocari, intretinere, eficienta energetica, implementarea de standarde de operare in cladiri si comunicarea cu chiriasii. Alte module au tratat probleme ce tin de indicatori de performanta, planificare si service level agreements (SLA).







Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri