Grupul Elbit are in plan sustinerea investitiilor in estul Europei, a spus co-directorul executiv al companiei Dudi Machluf, dupa ce recent a ajuns la o intelegere pentru vanzarea unor malluri din SUA pentru 1,43 miliarde dolari, relateaza BusinessWeek.


Machluf a declarat ca grupul continua sa obtina finantari pentru proiectele din portofoliu, adaugand ca firma a deschis recent un mall in Polonia si ca exista planuri pentru un alt proiect de retail in Serbia.

Unul dintre cele mari proiecte ale companiei in regiune este proiectul de retail de la Casa Radio, dezvoltare care ar fi urmat sa fie efectuata in parteneriat public-privat. Investitia se afla momentan in stand-by. Mallul ar fi urmat sa aiba o suprafata de circa 170.000 metri patrati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri