Raluca Teposu va ocupa, incepand cu data de 16 ianuarie 2012, functia de director al departamentului commercial leasing in cadrul dezvoltatorului Willbrook. In ultimii 8 ani, ea a lucrat ca director de marketing si vanzari pentru GTC.
Raluca Teposu se va ocupa de organizarea departamentului de inchirieri al Willbroook, dezvoltarea portofoliului de clienti si gestionarea relatiilor cu chiriasii. Willbrook este cunoscut pentru dezvoltarea cladirilor de birouri Cathedral Plaza si Willbrook Platinum (foto), aceasta din urma avand chiriasii companiile Pfizer si Realitatea Media.

Ea condus, din octombrie 2004 pana in prezent, departamentul de marketing si vanzari al companiei GTC Romania. Din aceasta pozitie, Teposu a coordonat dezvoltarea strategiei de marketing a companiei si a gestionat contractele cu chiriasii din cladirile de birouri ale companiei, precum City Gate si America House.

In perioada 2001 – 2002, Raluca Teposu a lucrat la compania de consultanta Colliers International Bucuresti, unde a condus departamentul de evaluare, iar intre anii 2002 – 2004 a fost asociat pe probleme de evaluare si investitii la biroul Colliers International Praga.

Ea este licentiata in Sociologie si si-a completat studiile in SUA.

La sfarsitul anului trecut, Daiana Voicu a demisionat de la conducerea Willbrook International si a anuntat ca se va ocupa de administrarea imobilelor finalizate.

Willbrook International este prezenta in Romania din 1998 si detine ansamblul rezidential Oxford Gardens, cladirile de birouri Willbrook Platinum si Cathedral Plaza , centrul comercial Tomis Mall (Constanta) si Vila Maria (Sinaia).

Compania, parte a grupului Miller Global International, controlat de familia Ofer din Israel, mai opereaza in Bulgaria, Turcia si Georgia.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri