NNDKP (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen), una dintre cele mai puternice trei case de avocatura, s-a extins pe piata din Timisoara in anul 2004, prin deschiderea unui birou local. Din 2009, sediul a fost mutat in proiectul City Business Centre, dezvoltat de Ovidiu Sandor si achizionat recent de sud-africanii de la NEPI.
„NNDKP si-a deschis primul birou in Timisoara in anul 2004, cand pe piata timisoreana nu existau cladiri de birouri de clasa A. Unul dintre criteriile importante urmarite in alegerea noului sediu a fost ca acesta sa ofere toate dotarile caracterisice birourilor de clasa A. Am cautat, de asemenea, un birou care sa nu fie foarte indepartat de sediul instantelor si de cel al principalelor institutii publice, sa fie usor reperabil de catre clienti si totodata accesibil acestora”, povesteste Eva Forika, avocat senior si coordonatorul pe plan local al biroului NNDKP de la Timisoara.

Astfel, din 2009, avocatii lui Nestor ocupa o suprafata de aproape 300 mp in cladirea B din proiectul City Business Centre din Timisoara. Cladirea B are un grad de neocupare de 1,28%, iar printre chiriasii sai se numara: Alcatel-Lucent, ProTV, Raiffeisen Bank si Deloitte.

In prezent, in biroul din Timisoara isi desfasoara activitatea zece persoane (avocati, consultanti fiscali, traducator), dar spatiul permite amenajarea a inca sase-sapte posturi de lucru (cinci pentru avocati/consultanti si unu-doua pentru secretare). Activitatea biroului de aici este coordonata de Adriana Ioana Gaspar, unul din partenerii seniori ai NNDKP.

“Faptul ca birourile noastre se afla la etajul cinci al cladirii, in partea mai indepartata de piata agro-alimentara asigura, pe langa o priveliste extraordinara asupra centrului istoric al Timisoarei si asupra imprejurimilor orasului, si o perspectiva mai larga in care nu apare imaginea pietei agro-alimentare”, continua Eva Forika.

Sediul NNDKP din Timisoara include doua spatii destinate intalnirilor cu clientii: unul de aproximativ 40 mp si unul destinat pentru intalniri de patru-sase persoane, precum si o biblioteca. [Vezi aici si cum arata sediul NNDKP din Bucuresti)

“Birourile avocatilor pot acomoda usor cate trei-patru persoane, iar aceasta structura ne permite sa avem comfortul necesar a birou, dar si o comunicare rapida atunci cand este cazul sa ne consultam sau sa lucram impreuna la diferite proiecte”, mai spune Forika.

City Business Centre Timisoara este un complex de birouri clasa A, situat in zona centrala a orasului, ce va include cinci corpuri cu o suprafata de 43.000 mp inchiriabili. Proiectul a fost cumparat recent de fondul sud-african de investitii NEPI, pentru peste 90 de milioane de euro, avocatii de la NNDKP fiind cei care au consiliat tranzactia, alaturi de companille Jones Lang LaSalle si PwC.

Numarul persoanelor care isi desfasoara activitatea in City Business Centre depaseste 2.000. Chiria medie estimata in proiect este de 13-14 euro/mp/luna.

BIROU DE COMPANIE este o sectiune saptamanala care prezinta birouri ale celor mai puternice firme din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri