UTI Security & Fire Solutions, companie membra a grupului UTI, a proiectat si implementat un sistem integrat de securitate pentru primul magazin H&M din Bulgaria, deschis la Sofia. In Romania, compania a furnizat solutii de securitate customizate si pentru cele 11 magazine ale retailerului pe plan local.

Acesta este primul proiect al UTI Security & Fire Solutions in Bulgaria si primul proiect in retail. Alte companii din grupul UTI au mai avut proiecte in tara vecina, printre care se numara: tahograful digital si sistemul de balizaj luminos pentru Aeroportul International din Varna.

Pentru magazinul H&M din Bulgaria, UTI a furnizat un concept de securitate format din module de supraveghere video, detectie la efractie si a creat un concept special de control al accesului, denumit sistemul CUBE.

„Este o solutie de integrare si monitorizare online a armarii/dezarmarii modulelor. Altfel spus, managerul de securitate poate verifica oricand, de pe laptop sau computer, prin acces securizat, cand a fost armat sistemul. Solutia are ca beneficii: usurinta in operarea modulelor de securitate integrate, economisirea energiei in afara programului de lucru prin oprirea acelor echipamente care nu alcatuiesc detectia la efractie si accesibilitate totala la sistem prin Internet”, explica reprezentantii UTI.

UTI Security & Fire Solutions a instalat sisteme de supraveghere video, detectie la efractie si controlul accesului si pentru birourile magazinului H&M din Sofia.

In plus, compania membra UTI a furnizat solutii de securitate customizate si pentru cele 11 magazine H&M din Romania.

Grupul de companii UTI este detinut de UTI Holdings (57,06%), care il are ca actionar majoritar pe Tiberiu Urdareanu, PineBridge Investements (parte a grupului AIG) -27,02%, Fundatia UTI (actiuni alocate angajatilor cheie din grup) - 9,90% si alti actionari nominali – 6.

Tiberiu Urdareanu, in varsta de 58 de ani, ocupa locul 74 in topul celor mai bogati romani, realizat de Forbes Romania, cu o avere estimata la 60-62 de milioane de euro. El a fondat in urma cu 20 de ani grupul UTI, care a inregistrat in 2010 o cifra de afaceri de 160 de milioane de euro si un profit de 13 milioane de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Ofiterii de securitate din dosarul Gheorghe Ursu, achitati