Centrul de training, sala serverelor si barele negre de la geamul fiecarui birou iti atrag poate cel mai mult atentia in Futura Office Building, cladirea de birouri care a fost premiata in 2007 la Anuala de Arhitectura din Bucuresti si in care se afla sediul integratorului Power Net Consulting.
Futura Office Building a fost realizata in perioada 2004-2006, iar investitia a fost de circa 0,9 milioane de euro. Constructia detinuta de Power Net Consulting in parteneriat cu biroul de arhitectura Tecon Design a fost prima cladire de birouri de pe strada Mihai Eminescu.

“In acea perioada, achizitia proprietatii s-a facut la un pret rezonabil, iar zona Mihai Eminescu nu era inca in atentia dezvoltatorilor imobiliari. Estimam o amortizare a investitiei in cladire intr-o perioada de aproximativ 20 de ani. Cei doi chiriasi (cabinetul de avocatura si Power Soft Consulting), au contracte pentru perioade lungi, de 3-5 ani”, afirma Eduard Dimitriev, directorul general al Power Net Consulting si totodata unul dintre cei trei fondatori ai companiei.

Cladirea realizata de compania Tecon Design a obtinut Marele Premiu la sectiunea Arhitectura in cadrul Anualei de Arhitectura Bucuresti in 2007. Printre clientii Tecon Design se mai numara Den Braven, Imprimeria Nationala, Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, Primaria Bistrita si Braila sau Compania Nationala de Investitii.

Centru de training pentru 1.000 de cursanti

Constructia este formata din patru etaje si o suprafata utila de aproximativ 1.300 de metri patrati. Aici se afla sediul a trei companii: integratorul de sisteme informatice Power Net Consulting, un cabinet de avocatura si compania de training si consultanta informatica Power Soft Consulting, membra a grupului Power. Compania de consultanta a deschis la finalul anului trecut un centru de training pentru care conducerea isi doreste sa ajunga anul acesta la 1.000 de cursanti pentru solutii de virtualizare.

In cele trei companii care isi au sediul aici lucreaza in jur de 50 de persoane, insa in fiecare zi in centrul de training sunt aproximativ 15 cursanti.

Totodata, in cladire se afla patru sali de sedinta, noua spatii deschise si 12 spatii inchise. La subsol se afla o sala de mese cu o capacitate de 20 de persoane.

Futura Office Building este in apropiere de statia de metrou Obor, angajatii avand astfel posibilitatea sa mearga la birou atat cu masina personala, cat si cu transportul in comun.

“Avem patru locuri de parcare si negociem inchirierea altora cu proprietarii cladirii de vis-à-vis”, spune Dimitriev.

Power Net Consulting este unul dintre cei mai mari furnizori de solutii informatice integrate din Romania. Compania a fost infiintata in 1999 de Emil Munteanu, Eduard Dimitriev si Stefan Mustata.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri