30 Martie 2012

Mood Media a inchiriat 2.000 mp in birourile Upground



Compania de marketing senzorial Mood Media a inchiriat 2.000 metri patrati de birouri la parterul complexului Upground din Pipera, a anuntat DTZ Echinox, compania care a consiliat chiriasul in aceasta tranzactie.

Cele doua cladiri de birouri ale complexului Upground, amplasat in apropiere de metroul Pipera, totalizeaza 60.000 mp si gazduiesc companii ca OMV/ Petrom, Banca Romaneasca, Bancpost, Intel sau Honeywell. Birourile sunt componenta unei dezvoltari mixte ce cupride un ansamblu rezidential si o galerie comerciala unde opereaza un centru World Class, o clinica Medicover, magazine, restaurante si cafenele.

Compania Upground Estates este prezenta pe piata imobiliara romaneasca de 12 ani, in urma asocierii a mai multi investitori de origine britanica si greaca. Proiectul de birouri si rezidential Upground a fost cumparat de divizia de real-estate a Deutsche Bank in prima parte a anului 2008.

Mood Media Romania este detinuta de Mood Media Corporation, companie internationala specializata in servicii de marketing senzorial pe pietele din America de Nord, Europa, Asia si Australia.



Citeste si