Radu Lucianu, cel care a plecat in urma cu un an de la conducerea companiei CBRE pentru a pune bazele unei noi firme de brokeraj imobiliar, in parteneriat cu actionarii Capital Partners, spune ca ia in calcul un exit incepand cu anul 2014.

Radu Lucianu a fost unul dintre actionarii Eurisko (firma achizitionata de CBRE in 2008) inca de la infiintarea acesteia, in 1997. Acum spune ca nu s-ar mai intoarce intr-o corporatie decat daca i-ar cumpara compania, iar principala diferenta intre Capital Property Advisors si CBRE este ca in actuala sa companie se rade in birou.

“Este o atmosfera relaxanta. Informatia circula dintr-o parte in alta parte, fara sa fie scortoasa, bagata in niste tabele si transmisa pe cale ierarhica”, detaliaza Radu Lucianu, managing partner al Capital Property Advisors.

Un exit ar fi posibil abia in perioada 2014-2015, mai spune Lucianu. “Nu mi-am propus un exit imediat, insa estimez ca peste doi ani pot incepe sa ma gandesc. In 2014-2015 urmaresc un exit".

Dupa aceea, managerul isi propune sa treaca de la consultanta la dezvoltare imobiliara. “Ma vad in rolul unui dezvoltator de birouri si, de ce nu, de retail, pentru ca am prins gustul dupa tranzactiile cu terenuri. Am deja in proiect o dezvoltare mica de retail”, spune el fara a da mai multe detalii.

Citeste mai multe despre planurile lui Radu Lucianu in articolul "Pranz de post cu un manager din imobiliare".


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Ar putea schimba pensiile private regulile jocului in piata imobiliara?
Setari Cookie-uri