Compania Regatta anunta demararea proiectului Riverside Tower, un impresionant imobil de birouri localizat in apropiere de Splaiul Independentei, la numai cateva minute distanta de un binecunoscut hypermarket.
Situat pe malul Dambovitei, Riverside Tower beneficiaza de o priveliste splendida, ce poate fi savurata de la orice etaj.

Riverside Tower, dezvoltat de Iliotomi Grup, va fi un centru de afaceri proiectat pe 14 nivele, cu o arie totala construita de 12,400 mp si 8,500 mp suprafata de inchiriat. Parterul va fi ocupat de banci, cafenele si magazine, asigurand un ambient cat mai placut si deosebit de eficient.

Imobilul este prevazut cu 66 de locuri de parcare puse la dispozitia viitorilor chiriasi sau proprietari. Ca o premiera in proiectarea unei cladiri de birouri, Riverside Tower are parcarea structurata pe doua etaje. Cladirea este de clasa A, prima din zona cu un regim de inaltime atat de impunator, caracterizata de open space, iar designul faciliteaza lumina naturala si o vedere cat mai buna pentru fiecare nivel.

Riverside Tower este un proiect deosebit, unul dintre putinele de clasa A. Disponibil atat pentru vanzare cat si pentru inchiriere, centrul de afaceri ofera cele mai bune dotari si amenajari atat de necesare bunei desfasurari a activitailor zilnice. Designul ultramodern si amplasamentul exceptional fac din Riverside Tower locul favorit pentru ati deschise un sediu, a declarat Anca Georgescu, real estate broker in cadrul departamentului Inchirieri, Regatta.

Locatia a fost aleasa astfel incat accesul sa fie foarte usor. Riverside Tower se afla la doar 200 m distanta de statia de metrou si de cele supraterane. De asemenea in imediata apropiere se afla Carrefour Orhideea, ceea ce poate fi considerat ca o facilitate pentru care lucreaza in Riverside Tower, usurandu-le mersul la cumparaturi in timpul saptamanii.

Lucrarile la Riverside Tower vor incepe in aprilie 2006 si vor fi finalizate in aproximativ 20 de luni. Iliotomi Grup este nu numai dezvoltator, ci si constructorul proiectului. Toate materialele de constructie si finisaje vor fi de cea mai buna calitate, in conformitate cu normele europene.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri