“Cu o economie care inregistreaza una dintre cele mai inalte rate de crestere din regiune, Romania are un imens potential imobiliar. Am hotarat sa deschidem la Bucuresti un birou regional pentru Romania deoarece intentionam sa contribuim cu experienta si forta noastra financiara la dezvoltarea cat mai favorabila a acestei piete”, a declarat Presedintele Consiliului Director al Europolis Group, dl. Bernhard Mayer.

Biroul regional din Romania va fi condus de dl. Stefan Gheorghiu, in calitate de director general. Dl. Gheorghiu aduce cu sine o bogata experienta in domeniul imobiliar, atat la nivel local, cat si international, avand in vedere ca a fost consultant imobiliar superior al companiei Colliers International timp de sapte ani la Bucuresti si un an in Mexico City.

''Principala mea sarcina ca director general al biroului regional pentru Romania este sa asigur o abordare consecventa si profesionala a relatiei cu chiriasii nostri, atat cei prezenti, cat si cei viitori, oferind in acelasi timp companiei Europolis o imagine de profunzime a pietei imobiliare din aceasta tara”, a declarat Stefan Gheorghiu.

Europolis a intrat pe piata imobiliara romaneasca in 2003, iar in prezent detine doua proiecte (cladirea de birouri Europe House si Cefin Logistics Park) cu un volum de investitii de 103 milioane de euro. Europe House este o cladire de birouri din Clasa A amplasata excelent, cu 14.300 m² de suprafata inchiriabila, 95 de locuri de parcare si contracte de inchiriere pe termen lung semnate cu companii ce se bucura de un statut deosebit. Cefin Logistics Park insumeaza 150,000 m² de spatii de depozitare si birouri in faza finala de constructie si este considerat a fi cea mai importanta realizare de pe piata logistica din Bucuresti. Acest proiect imobiliar se remarca printr-un amplasament unic si inalte standarde de executie.