Anchor Grup anunta lansarea oficiala a unui proiect de 25 de milioane de euro, Anchor Plaza - una dintre cele mai mari cladiri de birouri de lux din Bucuresti.
Construita in imediata vecinatate a centrului comercial Plaza Romania, unul dintre cele mai mari centre comerciale din Romania, ce va oferi servicii variate angajatilor si vizitatorilor, Anchor Plaza este compusa din 3 blocuri (parter si 12 etaje), fiind intinsa pe o suprafata de 33,000 de metri patrati. Valoare investitiei se ridica la 25 milioane de euro.

Anchor Plaza ofera companiilor birouri dotate cu toate facilitatile: Tavan suspendat cu sistem de iluminare, pardoseala suprainaltata ce permite diverse posibilitati de cablare, posibilitate de conectare la internet, date, telefonie si cablu TV, sistem audio pentru birouri, sistem de supraveghere cu circuit inchis, lifturi de mare viteza cu sistem de management al transportului, sistem automat de detectie si de stingere a incendiilor, posibilitate de rezervare spatii de parcare, acces 24 ore si sistem de securitate.

Conceptul arhitectural a fost creat de compania B Design Architecture din Istanbul, companie ce are experienta cu proiecte similare. Cladirea are structura de otel, arhitectura moderna conferind o utilizare eficienta a spatiului si finisaje de cea mai buna calitate. Scopul proiectului este de a crea spatii independente si a le combina cu lumina naturala. Abordarea arhitecturala este sprijinita de tehnologii de ultima generatie, cu materiale si design moderne.

Lucrarile la Anchor Plaza au fost demarate n luna iulie 2005, inchirierea fiind disponibila din aceasta luna. Anchor Plaza isi asteapta chiriasii in luna octombrie 2006.

Sunt onorat sa anunt lansarea oficiala a Anchor Plaza. Anchor Plaza va oferi facilitati de lux pe o suprafata de 33.000 de metri patrati, intr-o zona a Bucurestiului aflata in plina dezvoltare, langa centrul comercial Plaza Romania. Compania noastra a deschis noi drumuri pe piata romaneasca, iar investitiile vor continua. Dupa Bucuresti Mall, Plaza Romania si Anchor Plaza, Anchor Grup isi va folosi experienta acumulata prin extinderea si in alte domenii ale pietei imobiliare din Romania.

Cu aceasta ocazie, sunt mandru sa va anunt ca Anchor Grup va investi aproximativ 60 de milioane de euro in construirea a doua cartiere rezidentiale. Proiectele, situate in apropierea centrelor comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania, vor oferi locuitorilor Bucurestiului peste 800 de apartamente.

In calitate de proprietar, dezvoltator si manager, rolul nostru este de a furniza cele mai bune solutii imobiliare prin construirea si implementarea unui nou concept pe piata romaneasca, acela de life center, - declara dl. Ibrahim PAKSOY, director general Anchor Grup.

Anchor Grup SA a fost infiintata in anul 1997. Activitatea principala a companiei este dezvoltarea de proiecte imobiliare in Romania.

Anchor Grup detine in Bucuresti doua centre comerciale, Bucuresti Mall si Plaza Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri