Un nou proiect imobiliar - West Park propune bucurestenilor o calitate superioara a modului de locuire, un concept personalizat, care reinventeaza ideea de centru urban, ferit de zgomotul orasului, intr-o comunitate de 10 blocuri dispuse intr-o zona cu mult spatiu verde, a precizat joi, la inaugurare proiectului, presedintele grupului dezvoltator, Rom Canada, Mike Yuval.
West Park Militari este o investitie care se intinde pe trei hectare si include 500 de apartamente in blocuri cu regim diversificat de inaltime, pana la P+7.

Proiectul se adreseaza, in principal, clasei medii a populatiei, pretul unui apartament variind intre 69.000 - 103.000 euro, plus TVA. Spatiile apartamentelor respecta standardele nord -americane si au suprafata cuprinsa intre 65 - 100 mp, cu spatii de depozitare si cel putin unul de parcare.

"Deoarece dorim ca West Park sa fie cu adevarat deosebit am prevazut numai 30 la suta din totalul suprafetei complexului pentru constructii propriu-zise si 70 la suta pentru spatii verzi. Acest proiect se va derula in trei etape, prima constand in dezvoltarea a 180 de apartamente. Proiectul West Park se deruleaza concomitent cu cel din Ploiesti - Central Garden. Pentru ambele proiecte Rom Canada Group va investi 50 milioane de euro", a spus Mike Yuval.

Promovarea si vanzarea apartamentelor din West Park a fost atribuita companiei imobiliare Regatta. in prezent, se poarta discutii pentru alegerea unei banci romanesti finantatoare a creditelor imobiliare pentru cetateni. De asemenea, Rom Canada Group a impartit caietele de sarcini mai multor firme de constructii, urmand ca in urmatoarele zile sa aiba loc selectia finala. Investitia prognozata pentru West Park este de 35 milioane euro, iar cea pentru Central Garden de 15 milioane euro.

Rom Canada Group este o firma internationala care construieste proiecte rezidentiale mari si cladiri de birouri. Firma a mai dezvoltat proiecte in Canada, SUA, Marea Britanie si Romania
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri