Un nou proiect imobiliar - West Park propune bucurestenilor o calitate superioara a modului de locuire, un concept personalizat, care reinventeaza ideea de centru urban, ferit de zgomotul orasului, intr-o comunitate de 10 blocuri dispuse intr-o zona cu mult spatiu verde, a precizat joi, la inaugurare proiectului, presedintele grupului dezvoltator, Rom Canada, Mike Yuval.
West Park Militari este o investitie care se intinde pe trei hectare si include 500 de apartamente in blocuri cu regim diversificat de inaltime, pana la P+7.
       
Proiectul se adreseaza, in principal, clasei medii a populatiei, pretul unui apartament variind intre 69.000 - 103.000 euro, plus TVA. Spatiile apartamentelor respecta standardele nord -americane si au suprafata cuprinsa intre 65 - 100 mp, cu spatii de depozitare si cel putin unul de parcare.
       
"Deoarece dorim ca West Park sa fie cu adevarat deosebit am prevazut numai 30 la suta din totalul suprafetei complexului pentru constructii propriu-zise si 70 la suta pentru spatii verzi. Acest proiect se va derula in trei etape, prima constand in dezvoltarea a 180 de apartamente. Proiectul West Park se deruleaza concomitent cu cel din Ploiesti - Central Garden. Pentru ambele proiecte Rom Canada Group va investi 50 milioane de euro", a spus Mike Yuval.
       
Promovarea si vanzarea apartamentelor din West Park a fost atribuita companiei imobiliare Regatta. in prezent, se poarta discutii pentru alegerea unei banci romanesti finantatoare a creditelor imobiliare pentru cetateni. De asemenea, Rom Canada Group a impartit caietele de sarcini mai multor firme de constructii, urmand ca in urmatoarele zile sa aiba loc selectia finala. Investitia prognozata pentru West Park este de 35 milioane euro, iar cea pentru Central Garden de 15 milioane euro.
       
Rom Canada Group este o firma internationala care construieste proiecte rezidentiale mari si cladiri de birouri. Firma a mai dezvoltat proiecte in Canada, SUA, Marea Britanie si Romania


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Despre capitalism, cu un antreprenor de top din Brasov