Daca in Bucuresti anumite malluri vor fi deschise si in ziua de Paste, in marile orase din tara situatia este diferita. Afla ce program vor avea principalele centre comerciale de sarbatorile pascale.

Centrul comercial Baneasa Shopping City din nordul Capitalei va fi deschis in ziua de Paste intre orele 12 si 22, insa doar pentru cafenele, restaurante si cinematograf.

AFI Palace Cotroceni va fi deschis pe data de 15 aprilie intre 14 si 22. Pe 14 aprilie, mallul va fi deschis doar pana la ora 21, iar din a doua zi de Paste programul va reveni la normal, respectiv 10-22.

Tot in Capitala, mallurile Plaza Romania si Bucuresti Mall vor fi deschise in ziua de Paste doar pentru cafenele si restaurante, in timp ce magazinele vor fi inchise. Pe 14 si pe 16 aprilie, magazinele din cele doua malluri vor fi deschise intre orele 10 nsi 22.

Toate cele patru centre comerciale Iulius Mall din Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca si Suceava vor fi inchise in ziua de Paste.

Si mallul Maritimo Shopping Center din Constanta va fi inchis pe 15 aprilie, iar pe 14 aprilie va fi operational doar pana la ora 18.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Carrefour lansează a doua ediție a programului „Creștem România bio”
Setari Cookie-uri