Nivelul chiriilor pentru spatiile industriale din Bucuresti si imprejurimi se mentine la 3-4 euro/mp, iar suprafetele cele mai solicitate sunt de pana la 1.000 mp, sustin reprezentantii companiei de consultanta imobiliara Regatta. Insa in unele cazuri, chiriile scad chiar pana la 1 euro/mp.

"In prezent, avem in portofoliu un spatiu scos la inchiriere la pretul de 1 euro /mp, localizat in Bucuresti intr-o pozitie foarte buna din punctul de vedere al accesului, constand in 3.600 mp hala si 1400 mp birouri si anexe", spun cei de la Regatta.

Anul trecut, compania a inchiriat in total 16.000mp de spatii industriale, locatiile tranzactionate impartindu-se aproximativ in mod egal intre parcuri logistice si spatii individuale.

"Majoritatea clientilor au fost companii multinationale iar cererea s-a orientat in principal catre spatii de depozitare. Si in 2012 solicitarile vin in mare parte tot din partea operatorilor logistici, manifestandu-se o atentie sporita pentru calitatea spatiilor si facilitatile pe care le ofera", adauga reprezentantii companiei.

In 2011, aproximativ 80% din tranzactiile de inchiriere de spatii industriale au reprezentat relocari. "Ultima tranzactie realizata in 2012 este tot o relocare, spatiul inchiriat la pretul de 5.000 euro/luna fiind situat pe DN3, in apropierea Soselei de Centura, cu o suprafata totala de teren de 5.000 mp, hala de 1.075 mp si 342 mp pentru birouri", se mai arata in comunicatul Regatta.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Setari Cookie-uri