Operatorul de fitness World Class a deschis in luna aprilie al noualea centru de fitness din Romania in cladirea de birouri America House, amplasata in Piata Victoriei, in urma unei investitii de 900.000 euro.
Centrul World Class din Piata Victoriei este amplasat la etajul unu al cladirii America House si ocupa o suprafata de 920 mp, putand fi extins cu inca 105 mp.

"Totalul investitiei pentru cel de-al 9-lea club World Class se ridica la aproximativ 900.000 euro, reprezentand atat costurile de constructie cat si echipamentele, impartit intre proprietarii America House si World Class” , a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class International.

Consultantul imobiliar Jones Lang LaSalle a intermediat tranzactia de inchiriere a spatiului pentru noul centru World Class in America House si a fost desemnat agent exclusiv pentru inchirierea spatiului de birouri de 3.500 mp ramas vacant.

Cladirea America House, detinuta de fondul francez de investitii AEW Europe, are o suprafata inchiriabila de 27.000 mp, desfasurata pe noua etaje, iar printre chiriasii birourilor se afla Deloitte, MasterCard, Ericsson, BCR, Tuca Zbarcea &Asociatii, S&T si McDonald's, care, pe langa birouri, a deschis si un restaurant la parterul imobilului.

Chiria pentru birourile din cladirea America House se situeaza in jurul nivelului de 19 euro/mp, potrivit declaratiilor anterioare ale fondului de investitii AEW Europe.

Pe langa chiriasii din America House, printre companiile care au sediul in Piata Victoriei se mai numara: BRD, Ernst&Young, Piraeus Bank si Orange.

Sursa foto articol: america-house.ro
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri