Cipriotul Dimitrios Sophocleous il inlocuieste pe Dan Ioan Popp in functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Impact SA. Cine este „finantistul” care ii ia scaunul lui Popp?
Cipriotul de 46 de ani (foto text), este partener in cadrul companiei de consultanta financiara si de afaceri CDI Development and Investment din 2010. Inainte, insa, a fost director financiar in cadrul unor companii mari de pe piata locala. Intre 2008 si 2010 el a fost CFO la AD Pharma, iar intre 2004 si 2007 a ocupat aceeasi pozitie la Romtelecom.

Pe langa schimbarea presedintelui, Consiliul de Administratie a atras doi noi membri pe cipriotul, care il inlocuieste pe Popp, si Stefan Gheorghiu-Milicin, un manager cu dubla cetatenie romano-australiana. Astfel, numarul membrilor CA a crescut de la 3, la 5.

Gheorghiu-Milicin este managing partner la Tegron Consulting – o companie care ofera consultanta in zona imobiliara. Printre clientii companiei se numara GfK, PointPark Properties sau Advent International.

De ce s-a schimbat structura CA? „In ultimii ani structura actionariatului companiei Impact s-a modificat continuu atit in ce priveste proportia persoanelor fizice in favoarea persoanelor juridice , cit si in ceea ce priveste portofoliile detinute de persoane straine, intreresul proprietarilor institutionali fiind din ce in ce mai mare. Ca urmare a manifestarii interesului actionarilor semnificativi in ceea ce priveste bunul mers al companiei si al sustinerii directe a investitiilor in societate, Consiliul de Administratie al Societatii Impact a propus pe ordinea de zi a Adunarii Generale Ordinare care a avut loc in data de 25.04.2012 doua puncte „ speciale” care au venit in intampinarea dorintelor actionarilor semnificativi”, se specifica in comunicatul Impact.

Din consiliul de administratie continua sa faca parte si Dan Ioan Popp, Radu Bugica si Val Ionescu.

„Actionarii au aprobat aceste schimbari pentru a aduce un nou suflu, de inspiratie internationala, care trebuie sa contribuie la redefinirea si dezvoltarea afacerii Impact”, spun in incheiere oficialii Impact.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri