Saptamana viitoare debuteaza o noua serie de cursuri pentru managerii de facilitati din Romania, organizate in cadrul primului program educational international de Management al Facilitatilor din Romania, realizat de RABO împreuna cu cel mai prestigios institut de specialitate din Europa, British Institute of Facilities Management (BIFM).
Peste 16 companii si-au anuntat deja prezenta la cursuri, dar inscrierile raman deschise pana in data de 8 mai 2012.

Primele doua module au loc in datele de 9 mai (Essential Communication Skills) si 10 mai (Managing Building Maintenance), la hotelul Ramada Nord din Bucuresti. Cursurile sunt de Ian Cramp, unul dintre cei mai titrati specialisti ai BIFM.

Modulul “Essential Communication Skills” prezinta particularitatile comunicarii cu chiriasii si furnizorii de servicii pentru cladiri, precum si tehnici de mentinere si imbunatatire a relatiilor cu acestia.

Cursul de “Managing Building Maintenance” este structurat astfel incat sa aduca un plus de know-how managerilor de facilitati pentru a anticipa probleme legate de functionarea cladirilor si pentru a implementa programe de preventie pentru facilitatile din interiorul si exteriorul proprietatilor.

Inscrierea la fiecare dintre cele doua module de curs costa 465 de Euro + TVA pentru membrii RABO si 520 de Euro + TVA pentru non membri. Persoanele care achizitioneaza un pachet pentru ambele zile beneficiaza de o reducere de 15% din totalul pretului fara TVA.
Programele de instruire oferite de BIFM sunt strans legate de cele 20 de competente specifice domeniului de Management al Facilitatilor si au fost proiectate pentru a sprijini profesionistii din acest domeniu sa se dezvolte si sa evolueze din punct de vedere profesional. Cursurile organizate de RABO in parteneriat cu BIFM ofera o certificare a cunostintelor recunoscuta la nivel global.
Anul acesta, primele module ale cursurilor pentru managerii de facilitati organizate de RABO Academy si BIFM sunt promovate prin intermediul unui parteneriat media cu publicatia online de business Wall Street, care va oferi cititorilor sai cate un loc pentru fiecare dintre cele doua cursuri (Essential Communication Skills si Managing Building Maintenance).

Pentru detalii despre structura detaliata a cursurilor, precum si modalitati de inscriere, va rugam accesati www.rabo.org.ro/rabo-academy.