Dezvoltatorul Raiffeisen evolution va finaliza pana la sfarsitul anului primele doua obiective ale dezvoltarii Floreasca City Center (FCC, respectiv turnul Sky Tower si cladirea mai mica FCC Office, care au fost achizitionate anul trecut de Raiffeisen Property Holding International (RPHI).
"Incepand cu luna mai 2011 se tot construieste la Sky Tower. De atunci, cea mai inalta cladire din Bucuresti, a continuat sa se inalte cu un etaj la fiecare saptamana. In urma cu doar cateva zile, cladirea a atins cota de 100 de metri", se arata in comunicatul Raiffeisen evolution.

Sky Tower, amplasat pe bulevardul Barbu Vacarescu din Capitala, va avea la finalizare o inaltime de 137 metri si 36 de etaje. Viitorul chirias, Raiffeisen Bank Romania, va ocupa sapte etaje din turn si intreaga cladire FCC Office, care are sase etaje.

La finalul anului viitor, austriecii vor finaliza si centrul comercial Promenada, care va gazdui circa 120 de magazine, intr-o suprafata de 35.000 mp, in prezent peste 50% din spatii fiind inchiriate. Investitia in dezvoltarea centrului comercial Promenada Mall va ajunge la circa 150 de milioane de euro, dintre care 95,5 milioane de euro reprezinta o finantare de la Raiffeisen Bank International.

Copyright fotografie © Bernd Steingruber


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri