Complexul urbanistic Palas Iasi, inaugurat saptamana trecuta de Iulian Dascalu, a atras un trafic de peste 500.000 de vizitatori pe durata primelor cinci zile de functionare, a caror promovare a costat 0,5 milioane de euro.
“Marea deschidere a ansamblului urbanistic Palas a fost asteptata nu doar de ieseni, ci si de locuitorii din regiune, dovada fiind traficul de peste 500.000 de persoane inregistrat in primele cinci zile de functionare. Varful a fost atins duminica, 3 iunie , cand mai bine de 130.000 de vizitatori au ales sa-si dedice timpul liber cumparaturilor, distractiei in gradina publica si sa participe la evenimentele de inaugurare”, au anuntat dezvoltatorii Palas Iasi.

Hipermarketul Auchan City, primul magazin inaugurat de Auchan sub acest concept, a inregistrat un trafic de 140.000 de vizitatori pe durata celor cinci zile.

Bugetul de promovare a proiectului s-a ridicat la 500.000 euro pentru cele cinci zile de deschidere (n.r.: de joi pana luni), potrivit dezvoltatorului.

In ceea ce priveste valoarea complexului Palas Iasi dupa deschidere, Iulian Dascalu a spus ca, potrivit evaluarilor recente, aceasta a crescut cu circa 40%, depasind 370 de milioane de euro.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri