Aproape 14.000 de romani au vizitat in perioada 6-9 aprilie Targul National Imobiliar desfasurat la World Trade Plaza. Potrivit lui Adrian Bercea, director general al BDO Business Center si unul dintre organizatorii targului, apartamentele din noile blocuri incep sa prinda la cumparatori in dauna vilelor din ansamblurile rezidentiale. ôAsta inseamna ca se construieste si pe verticalaö, a spus Adrian Bercea.

Unul dintre exemple este ansamblul de locuinte New Heaven realizat de firma Triumf Construct. Acesta este localizat in zona Unirii si va cuprinde doua blocuri de opt etaje, unul va fi destinat locuintelor si unul pentru spatii de birouri. Apartamentele sunt de cinci tipuri si au o suprafata cuprinsa intre 105 si 163 de metri patrati. De asemenea, fiecare apartament beneficiaza de un loc de parcare.

Marta Mihaescu, consilier de vanzari la Triumf Construct spune ca in oferta firmei este si ansambul Blue Suites de pe soseaua Bucuresti-Targoviste. ôAvem acolo trei blocuri cu cate patru etaje si care au apartamente cu doua sau trei camere. Acestea sunt cele mai cerute, iar suprafetele sunt cuprinse intre 70 si peste 100 de metri patrati. Preturile variaza intre 60.000 si 80.000 de euroö, spune Marta Mihaescu.

Cei de la Triumf Construct spun ca au o oferta destul de bogata, iar preturile sunt foarte competitive. ôNe adresam celor cu venituri medii cat si celor cu bani multiö, precizeaza Marta Mihaescu.

In prezent, Triumf Construct deruleaza proiectul de vile din Otopeni. Ansamblul rezidential White Village cuprinde 18 vile individuale, 18 vile dublex (una langa alta) si 22 insiruite.

Cele mai ieftine sunt cele insiruite care costa cam 105.000 de euro (160 de metri patrati), urmeaza cele dublex cu 122.000 de euro (184 de metri patrati), iar cele individuale sar de 240.000 de euro (400 de metri patrati).

Suna mai bine in engleza

American Village, New Heaven, Sunny Village, Green Village si Sydney sunt cateva dintre numele ansamblurilor rezidentiale prezentate la Targul National Imobiliar.

O explicatie al unui reprezentant al firmei South Pacific Group este ca suna mai bine in engleza, iar ôin cazul nostru investitorul este din Australia, iar vilele sunt inspirate din acele locuriö.

In zona Pipera, unul din cele mai dezvoltate locuri din Bucuresti, se afla ansamblul rezidential American Village. Acesta va avea 161 de vile, care vor fi construite cu parter, etaj si mansarda.

Suprafetele construite a unei vile se situeaza intre 235 si 410 metri patrati, iar pretul unui metru patrat de constructie este de aproximativ 700 euro.

Sursa: http://www.baniinostri.ro/stiri/stiri.php?ContentID=6927