Daca pana acum oferta imobiliara era compusa 80 la suta din case si vile, acum oferta este echilibrata intre apartamentele la bloc si vilele din ansamblurile rezidentiale
Aproape 14.000 de romani au vizitat in perioada 6-9 aprilie Targul National Imobiliar desfasurat la World Trade Plaza. Potrivit lui Adrian Bercea, director general al BDO Business Center si unul dintre organizatorii targului, apartamentele din noile blocuri incep sa prinda la cumparatori in dauna vilelor din ansamblurile rezidentiale. Asta inseamna ca se construieste si pe verticala, a spus Adrian Bercea.

Unul dintre exemple este ansamblul de locuinte New Heaven realizat de firma Triumf Construct. Acesta este localizat in zona Unirii si va cuprinde doua blocuri de opt etaje, unul va fi destinat locuintelor si unul pentru spatii de birouri. Apartamentele sunt de cinci tipuri si au o suprafata cuprinsa intre 105 si 163 de metri patrati. De asemenea, fiecare apartament beneficiaza de un loc de parcare.

Marta Mihaescu, consilier de vanzari la Triumf Construct spune ca in oferta firmei este si ansambul Blue Suites de pe soseaua Bucuresti-Targoviste. Avem acolo trei blocuri cu cate patru etaje si care au apartamente cu doua sau trei camere. Acestea sunt cele mai cerute, iar suprafetele sunt cuprinse intre 70 si peste 100 de metri patrati. Preturile variaza intre 60.000 si 80.000 de euro, spune Marta Mihaescu.

Cei de la Triumf Construct spun ca au o oferta destul de bogata, iar preturile sunt foarte competitive. Ne adresam celor cu venituri medii cat si celor cu bani multi, precizeaza Marta Mihaescu.

In prezent, Triumf Construct deruleaza proiectul de vile din Otopeni. Ansamblul rezidential White Village cuprinde 18 vile individuale, 18 vile dublex (una langa alta) si 22 insiruite.

Cele mai ieftine sunt cele insiruite care costa cam 105.000 de euro (160 de metri patrati), urmeaza cele dublex cu 122.000 de euro (184 de metri patrati), iar cele individuale sar de 240.000 de euro (400 de metri patrati).

Suna mai bine in engleza

American Village, New Heaven, Sunny Village, Green Village si Sydney sunt cateva dintre numele ansamblurilor rezidentiale prezentate la Targul National Imobiliar.

O explicatie al unui reprezentant al firmei South Pacific Group este ca suna mai bine in engleza, iar in cazul nostru investitorul este din Australia, iar vilele sunt inspirate din acele locuri.

In zona Pipera, unul din cele mai dezvoltate locuri din Bucuresti, se afla ansamblul rezidential American Village. Acesta va avea 161 de vile, care vor fi construite cu parter, etaj si mansarda.

Suprafetele construite a unei vile se situeaza intre 235 si 410 metri patrati, iar pretul unui metru patrat de constructie este de aproximativ 700 euro.

Sursa: http://www.baniinostri.ro/stiri/stiri.php?ContentID=6927

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri