Cel mai scump apartament scos la vanzare in Capitala este un penthouse de 3 milioane de euro, in timp ce la categoria cea mai ieftina oferta apare un apartament de 15.000 euro din Militari.
Primul loc in clasamentul celor mai scumpe apartamente intocmit de imobiliare.ro este ocupat de un penthouse cu o suprafata de 303 mp utili, cu patru camere si o terasa de 330 mp care include un jacuzzi pentru sase persoane, situat la etajul patru intr-un complex rezidential exclusivist finalizat in 2008, din padurea Baneasa. Penthouse-ul este scos la vanzare pentru 3 milioane euro.

Locul doi este ocupat de un alt apartament din nordul Bucurestiului. Este vorba de o locuinta cu 13 camere, 8 bai si 3 terase, situata la primul etaj al unui imobil din Pipera, scoasa la vaanzare pentru 2,25 mil. euro.

Locul trei revine tot unui penthouse, de data aceasta situat in zona Herastrau, scos la vanzare la un pret usor sub 2 mil. euro, potrivit imobiliare.ro.

Daca topul celor mai scumpe apartamente include in mare parte locuinte din zona de Nord a Capitalei cu preturi care depasesc un milion de euro, cartierele Berceni si Rahova sunt printre cele mai ieftine din Bucuresti, potrivit unei analize a Imobiliare.net.

Cel mai mic pret solicitat pentru o garsoniera confort 1, decomandata este de 21.000 euro, locuinta de 35 mp aflandu-se intr-un bloc construit in anul 1987 din zona Berceni. O oferta similara poate fi gasita si pe Soseaua Giurgiului, in apropierea unui important magazin de bricolaj, garsoniera amplasata la etajul 2 din 4 avand de data aceasta 27 mp. Suprafata mai mica este compensata de reabilitarea blocului si de faptul ca are balconul inchis.

Sunt si exceptii in care pretul pentru un apartament de doua camere este considerabil mai mic decat cel pentru o garsoniera. Este si cazul unei unitati de 60 mp din cartierul Militari, scoasa la vanzare la pretul de 15.000 euro. Apartamentul se afla situat la etajul 5 intr-un imobil mixt de 10 etaje, construit in anul 1978. Cu 22.000 euro, cei interesati pot achizitiona un apartament de doua camere in Rahova, avand suprafata de 30 mp. Ca imbunatatiri, proprietarul mentioneaza usa metalica de intrare, dotarea apartamentului cu tamplarie PVC si cu centrala proprie.

Exista in piata si oferte de apartamente de trei camere tot la pretul de 15.000 euro. O astfel de unitate este disponibila in Drumul Taberei – apartamentul cu o suprafata de 76 mp se afla la etajul 9/9 intr-un imobil mixt aflat aproape de metrou, proprietarul oferind la vanzare si mobila.

Cu 20.000 euro, in zona Giurgiului, o persoana isi poate achizitiona o garsoniera de 32 mp, cu centrala proprie, intr-un bloc din caramida finalizat anul acesta. Pentru o mie de euro in plus, gasim o oferta similara si in Rahova: o unitate de 29 mp, intr-un imobil de tip bloc mixt, la etajul 2/6.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri