Prima cladire de birouri dezvoltata de AFI Europe in proiectul AFI Park Cotroceni este pre-inchiriata in proportie de 50% cu 2 luni inainte de finalizare.
Cel mai nou chirias din birourile AFI este Endava, care va ocupara peste 2.400 mp. AFI Europe si Endava sunt deja in negocieri pentru o alta suprafata importanta in cea de-a doua cladire de birouri ce se va deschide in primul semestru din 2014.

Acest contract vine dupa semnarea in urma cu o luna a unui alt contract cu Microchip Technologies pentru un spatiu de 2.500 metri patrati in AFI Park 1, prima dintre cele cinci cladiri de birouri dezvoltate de AFI Park Cotroceni.

Chiriasii vizati de AFI Business Park sunt companii de software locale si multinationale, companii din domeniile IT si telecomunicatii, financiar si asigurari.

Dezvoltatorul a inceput constructia cladirii AFI Business Park 1 in luna iunie 2011, urmand sa fie finalizata in august 2012, in timp ce a doua cladire de birouri va fi gata in ianuarie 2014. Celelalte trei cladiri de birouri vor fi terminate la distanta de cate un an, oferind posibilitatea tuturor chiriasilor de a creste si de a se dezvolta in interiorul AFI Business Park.

Situat pe Bulevardul Vasile Milea, la 250 metri distanta de statia de metrou Politehnica, in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun si a podului Basarab, parcul de birouri AFI Business Park Cotroceni se va afla in directa legatura cu mall-ul AFI Palace Cotroceni.

AFI Business 1, prima faza a proiectului, are suprafata construita de aproape 14.000 metri patrati si o suprafata inchiriabila de aproximativ 11.000 de metri patrati distributi pe 10 etaje la suprafata si doua etaje subterane ce dispun de 185 de locuri de parcare pentru angajati. In plus, clientii si vizitatorii pot beneficia de parcarea mall-ului aflat in imediata apropiere, care ofera inca 2.500 de locuri disponibile.

Odata finalizat, AFI Business Park Cotroceni va include cinci cladiri de birouri de clasa A cu o suprafata totala inchiriabila de 70.000 de metri patrati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri