Omul de afaceri Liviu Tudor, considerat al doilea proprietar de birouri din Romania, spune ca nu crede in dezvoltarile periferice de birouri, in lipsa unei statii de metrou, nici macar pentru zona Barbu Vacarescu.

“Ma indoiesc ca Barbu Vacarescu poate fi considerata «noua Piata Victoriei» pentru ca nu are in intregime conexiune cu metroul si, prin urmare, tot ce nu este in apropierea metroului nu va avea succes. In Bucuresti, piata «non-centrala» este strict legata de existenta metroului. A se vedea birourile din Pipera, de dupa calea ferata. Teoria spune ca in afara orasului nu ai conectivitate si infrastructura. A face birouri «in camp» este o eroare tactica”, considera Liviu Tudor.

El a dezvolta 130.000 mp inchiriabili de birouri pana in prezent si are constructie o noua cladire, cu o suprafata de 15.000 mp, in complexul West Gate Park, din vestul Bucurestiului.

Ambele proiecte pe care Liviu Tudor le-a dezvoltat pe piata de birouri sunt amplasate in imediata apropiere a statiilor de metrou, respectiv Pipera (Novo Park) si Preciziei (West Gate Park).

Citeste si Companiile relocheaza birourile din Occident in Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Noi statii de metrou ar putea fi construite in zona Pipera