Compania Prod-Veg-Am-Terra va investi circa 15 milioane de euro pentru constructia unui centru comercial in zona Salajan din Bucuresti, pe amplasamentul actualei piete agroalimentare Titan, a declarat, luni, Nicolae Nedelea, directorul general al firmei.

Aceeasi firma a administrat, in perioada 1997-1998, cladirile care compun actuala piata, in urma castigarii unei licitatii organizate de autoritatile locale. Cladirile respective vor fi demolate acum, iar pe terenul respectiv se va construi centrul comercial Damian Mall, cu o suprafata de circa 26.000 de metri patrati. Piata se va pastra, pentru ca in exteriorul cladirii va functiona o zona special amenajata, destinata comercializarii produselor care sunt vandute in prezent in piata.

Nedelea a apreciat ca producatorii agricoli nu vor fi afectati de constructia noului centru comercial, spatiul destinat acestora urmand sa fie finalizat si pus in functiune inainte de inceperea lucrarilor de constructie a mall-ului. Noul centru comercial va avea o suprafata inchiriabila de 14.000 de metri patrati, cu subsol, demisol, parter, 350 de locuri de parcare si patru etaje superioare, dintre care ultimul retras. Complexul va cuprinde un supermarket Spar, fast-food-uri, cafenele, o zona de bowling si magazine ale marilor retaileri precum Diverta, Flanco, Domo.

Totodata, firma va investi 15 milioane de euro in dezvoltarea a doua unitati de vanzare a produselor agroalimentare si a unui centru comercial, situate pe amplasamentul actualei piete centrale a orasului Deva. Proiectele din Bucuresti si Deva vor fi finantate din surse proprii si atrase prin credite bancare. Societatea Prod-Veg-Am-Terra a fost infiintata in anul 2001 si are ca obiect de activitate inchirierea si subinchirierea de bunuri imobiliare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri