Sonae Sierra are un nou membru in echipa de management din Romania, Alberto Bravo fiind numit managing director, responsabil de property management.

Sonae Sierra l-a numit pe Alberto Bravo ca noul Managing Director responsabil de property management in Romania, pe langa pozitia sa actuala de managing director responsabil de property management in Spania.

Alberto Bravo va coordona departamentele de leasing, marketing, management juridic si operational.

Alberto Bravo il inlocuieste pe Vitor Nogueira, care a ocupat aceasta functie in primii 5 ani ai Sonae Sierra in Romania. In prezent, Nogueira este managing director responsabil de property management in Italia, Grecia si Algeria, insa cauta si noi piete pe care Sonae Sierra ar putea sa ofere servicii de property management altor companii.

Alberto Bravo s-a alaturat Sonae Sierra Spania in 1999 ca operations regional manager si a ocupat diferite pozitii de atunci. Bravo este head of property management al Sonae Sierra in Spania din 2009 si a fost numit managing director and country representative al companiei in 2010.

Este licentiat in Drept si detine o diploma de master in General Management, obtinuta la London Business School. Inainte de a se alatura Sonae Sierra a activat ca si consultant imobiliar din 1993.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri