Century 21 Titan Park vrea sa cumpere agentii imobiliare de cartier din zonele Titan si Pantelimon pentru a-si creste cota de piata.


Dupa ce reteaua Century 21 a fost resetata in acest an, compania renuntand la o mare parte din agentii, Century 21 Romania isi concentreza eforturile pe sucursala din Titan pe care vrea sa o consolideze. Bugetul de achizitii al sucursalei din Titan, controlata chiar de compania care detine master franciza retelei, este de 200.000 euro.

Century 21 Titan Park va selecta pentru preluare companii imobiliare care si-au desfasurat activitatea in sectoarele 2 si 3 din Bucuresti pentru cel putin sase luni consecutiv, agentiile care au lucrat in sistem de reprezentare avand un avantaj.

Procesul de achizitie se bazeaza pe o serie de criterii principale: valoarea activului net, cifra de afaceri pentru ultimele sase luni, creantele exigibile sau neexigibile (comisioane de incasat, contracte aflate in derulare, portofoliu de clienti.), echipa de agenti si managementul companiei (experienta managerului si profilul acestuia).

Procesul de consolidare in sectoarele 2 si 3 ale Capitalei inca de la sfarsitul lunii trecute, cand a fost incheiata prima achizitie, prin preluarea companiei Century 21 Ovidiu Cristescu. Aceasta agentie imobiliara activeaza in zonele Pantelimon, Iancului si Titan. Managerul si intreaga echipa vor fi integrati in echipa Century 21 Titan Park pentru o perioada de minim 3 ani.

Century 21 cuprinde in prezent 3 agentii in Bucuresti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Setari Cookie-uri