Synygy, furnizor de solutii pentru managementul de recompensare a vanzarilor (SCM) si a altor solutii de management a performantei in vanzari (SPM), isi va reloca sediul din Iasi, la inceputul lunii august, in ansamblul Palas.
Compania a inchiriat un etaj din United Business Center 3.

Zona de birouri din Palas Iasi, denumita United Business Center cuprinde 3 cladiri de birouri cu o suprafata totala de 20.000 mp.
Gradul de inchiriere componenetei de birouri din ansamblul imobiliar este de 80%.

Prima cladire de birouri a fost finalizata in 2010, cand a devenit si functionala. Celelalte doua cladiri sunt finalizate si functionale din 2011.

„Noul centru de tehnologii din Iasi ne va permite sa ne marim rapid personalul global de dezvoltare software, de la aproape 160 de persoane la peste 200. Acest lucru, impreuna cu dezvoltarea continua la nivelul personalului nostru de servicii profesionale, vanzari si marketing, va cimenta, in cursul anilor care vor urma, pozitia Synygy drept cel mai mare si cel mai de succes furnizor de solutii SPM”, a declarat Mark A. Stiffler, presedinte si CEO al Synygy.

Sediul detine 13 incaperi de videoconferinte, un centru de date, o camera de jocuri si o cafenea cu peste 100 locuri, care poate fi rapid transformata intr-o sala de sedinte de 160 de persoane.

Synygy mai are un birou la Bucuresti, unde lucreaza circa 50 de persoane, care raspund de livrarea solutiilor SPM pentru clientii din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, precum si de participarea in cadrul unor echipe ce ofera 24/7 servicii gestionate si de suport pentru software la nivel global, in intreaga baza de clienti a companiei.

In luna mai a acestui an, compania Iulius Group a inaugurat in centrul Iasului ansamblul arhitectural multifunctional Palas, care cuprinde - pe langa componentele comercial, hotelier, rezidential, entertainment - si trei cladiri de birouri clasa A, cu o suprafata totala de peste 20.000 mp inchiriabili, reunite sub denumirea United Business Center. Printre chiriasii care au sedii la Palas se numara companii precum Amazon Romania, Endava, Danieli Engineering, Centric IT Solutions, Groupama Asigurari, Raiffeisen Bank, Volksbank, Travel Tech, Bentley Systems, Centrul Medical Arcadia etc.

Iulius Group este cel mai mare dezvoltator si operator roman de centre comerciale de tip mall. Compania detine o retea de patru mall-uri (Iulius Mall Iasi, Iulius Mall Timisoara, Iulius Mall Cluj si Iulius Mall Suceava) si ansamblul urbanistic Palas Iasi.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri