Cladirea de birouri din sectorul 6 al Capitalei afectata de un incendiu saptamana trecuta nu era asigurata, iar pagubele sunt de cateva sute de mii de euro, a declarat Taha Al-Borayashi, proprietarul firmei care detine imobilul, Instant Group SRL Bucuresti.

"Cladirea a fost asigurata, dar polita a expirat si, din pacate, n-a mai fost reinnoita. Pagubele provocate de incendiu, pe care le estimez la cateva sute de mii de euro, le voi acoperi din propriul buzunar. La aceste pagube se adauga si pierderile din neincasarea banilor proveniti din chirii, in conditiile in care reusisem, de cateva luni, sa inchiriez intregul spatiu disponibil al imobilului", a declarat Al-Borayashi.

Denumit Virtutii Office Building, imobilul este amplasat in cartierul Militari, are 7 etaje si o suprafata utila de 5.000 de metri patrati, scrie Mediafax.

In 2008, Dante International, care detine magazinul online eMAG.ro, a inchiriat 4.000 de metri patrati in Virtutii Office Building. Dupa mutarea sediului Dante International in cladirea Swan Office&Tehnology Park, din Pipera, Virtutii Office Building ramasese in cea mai mare parte neinchiriata.

Potrivit Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti, in cladire functionau o firma de calculatoare si una farmaceutica.

Controlata integral Taha Al-Borayashi, nascut in Irak, firma Instant Group SRL a fost infiintata in 2002 si are ca obiect de activitatea comertul cu ridicata al carnii si produselor din carne.

In 2011, afacerile firmei au insumat 8,78 milioane de lei, de la 13,3 milioane in urma cu an.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Incendiu la o hala de productie in localitatea Dascalu, Ilfov
Setari Cookie-uri