ProLogis achizitioneaza 28 ha in Parcul Industrial Bucuresti

Compania americana ProLogis, lider mondial in facilitati si servicii pentru distributie, a achizitionat ieri 28 de hectare de teren in cadrul Parcului Industrial Bucuresti, dublandu-si astfel suprafata pe care urmeaza sa construiasca cel mai mare centru logistic din Romania. Americanii achizitionasera la inceputul acestei luni un prim lot de teren de 28 de hectare, in acelasi amplasament.

Noul centru logistic va fi construit pe partea dreapta a autostrazii Bucuresti-Pitesti, la kilometrul 23 si va cuprinde spatii de depozitare ultramoderne precum si spatii administrative pentru portofoliul international de clienti ai companiei ProLogis.

ProLogis este cea de-a doua companie de profil care dezvolta o afacere de asemenea amploare in incinta Parcului Industrial Bucuresti.

Anul trecut grupul olandez Rynart, companie de prim rang in domeniul serviciilor logistice pentru Europa Centrala si de Est, a achizitionat un lot de teren din PIB in vederea construirii unui complex logistic, inclusiv a unor spatii de depozitare cu dispozitiv de control al temperaturii.

Parcul Industrial Bucuresti este detinut de Universal Property si a fost proiectat sa devina, cel mai mare parc industrial si logistic din Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri