Centrul comercial Liberty Center din Sectorul 5 al Capitalei este executat silit, fiind scos la vanzare printr-o licitatie publica pentru datorii neachitate catre trei banci si online pe siteul avocatului Gheorghe Piperea.
Licitatia este programata pe 7 august 2012, iar marketingul acesteia va fi asigurat, in regim ne-exclusiv, de catre fairsolve.com. Pretul de pornire al licitatiei este de 60 de milioane de euro.

Astfel, pentru prima oara in Romania, o licitatie de o asemenea amploare, organizata de un executor judecatoresc, nu e doar promovata in mediul digital ci, mai mult, va avea loc online, pe platforma Fairsolve.com.

Liberty Center a fost inaugurat in noiembrie 2008 cu un grad de ocupare de 100%, insa a pierdut de-a lungul timpului chiriasi precum Starbucks, Diverta, Marks&Spencer, Forever 18 si altii. Mall-ul este executat pentru acoperirea unei creante totale compusa din 61 milioane euro debit principal, plus dobanzi si penalitati.

Lansat in 2011, Fairsolve.com faciliteaza comercializarea online de bunuri supuse vanzarii fortate, punand in legatura practicienii in insolventa, executorii judecatoresti si institutiile financiare cu potentialii cumparatori, din tara si din strainatate.

Platforma este deschisa si vanzarilor sau licitatiilor de produse si servicii aflate in proprietate privata si neconditionate juridic.

Sub motto-ul „Bunuri executate silit, la pretul corect”, Fairsolve asigura marketingul activ al licitatiilor, inscrierea si selectarea participantilor la licitatie, licitatia propriu zisa si comunicarea intre partile dosarului de executare silita sau de insolventa.

Platforma Fairsolve.com este detinuta de expertii in insolventa Gheorghe Piperea, Mircea Deaconu si Florian Mateita (asociati in societatea de practicieni in insolventa RomInsolv) si dezvoltata in Romania in parteneriat cu doi cunoscuti specialisti in comunicarea online: Lucian Despoiu [Kondiment Gmbh] si Dragos Stanca [Publyo, Q2M].

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri