O noua cladire de birouri va fi construita in nordul Bucurestiului in apropierea Parcului Herastrau.

Un investitor roman si-a bugetat sase milioane de euro pentru ridicarea unei cladiri de birouri cu o suprafata construita de 3.000 de metri patrati, amplasata in zona Herastrau din Bucuresti, a anuntat ieri compania imobiliara Rom International Service (RIS), dezvoltatorul proiectului.

Imobilul va fi dezvoltat pe un teren cu o suprafata de 1.040 de metri patrati, potrivit companiei. Termenul de executie este programat pentru luna mai a anului 2007.

Structura cladirii va cuprinde un subsol, parter si cinci etaje, iar beneficiarii constructiei vor avea la dispozitie 70 de locuri de parcare. Conform anuntului, pretul de vanzare al unui metru patrat va fi de 2000 de euro.

Investitia apartine unui om de afaceri roman potrivit RIS , insa compania nu precizeaza identitatea investitorului.

Rom International Service a fost infiintata in Bucuresti in 1993, ca firma independenta detinuta in totalitate de investitori romani si de atunci a reusit sa-si aproprie unul dintre locurile fruntase de pe piata imobiliara.

De la inceput, Rom International Service a ajutat unele companii de talie internationala cum ar fi Shell, McDonald's, DHL, Lafarge sau Renault sa patrunda pe piata, oferindu-le servicii complete in domeniul birourilor si rezidential.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
River ridica doua noi cladiri de birouri in Sema Parc cu 70 mil. euro