Sucursala din Iasi a Centric IT Solutions Romania are sediul in cladirea United Business Center 2, parte a proiectului Palas, inaugurat in urma cu trei luni de omul de afaceri Iulian Dascalu. Vezi ce inseamna a avea sediul intr-un complex urbanistic multifunctional.
In United Business Center, biroul Centric IT Solutions ocupa o suprafata de aproximativ 400 mp, in care lucreaza 45 de angajati. Pe termen mediu, spun oficialii Centric, echipa va ajunge la 150-200 de angajati, lucru ce ce presupune extinderea spatiului.

Centric IT Solutions s-a mutat in cladirea United Business Center 2 in luna mai a acestui an.

"Avantajele noului sediu sunt locatia, respectiv zona centrala a Iasului, accesul usor, suprafata generoasa, sistemul de climatizare si existenta locurilor de parcare subterane pentru angajati. Un alt avantaj este dat de amplasarea birourilor intr-un complex multifunctional, in proximitatea a numeroase servicii, printre care zona de food court pentru pauza de pranz si restaurantele pentru intalnirile de afaceri, precum si situarea in aceeasi cladire cu policlinica privata", spun reprezentantii Centric.

Apropierea de companiile concurente, un dezavantaj

Compania poate inchiria Centrul de Evenimente Palas pentru seminarii, conferinte si training-uri, la preturi special create pentru chiriasii United Business Center. Pe de alta parte insa, a avea biroul intr-un astfel e complex imobiliar poate crea si dezavantaje.

"Un dezavantaj ar fi proximitatea, in cadrul complexului, cu alte companii de pe piata IT, fapt care poate conduce la o concurenta in procesul de recrutare de noi profesionisti in domeniu", adauga oficialii companiei.

Sediul Centric IT include si trei sali de sedinte. Compania are rezervate 26 locuri in parcarea subterana de la Palas, numar care va creste odata cu marirea echipei.
Centric IT Solutions este parte a grupului international Centric B.V., care ofera servicii IT, financiare, precum si solutii in domeniul ingineriei si al consultantei. Sediul central al companiei se afla in Olanda, dar compania are deschise sucursale in Marea Britanie, Belgia, Luxemburg, Germania, Elvetia, Suedia si Norvegia, totalizand 5.800 de angajati.

In Romania, Centric este prezent la Bucuresti, iar din decembrie 2010 si in Iasi, de unde echipa a furnizat solutii IT pentru sectorul public, retail, housing&healthcare, resurse umane si payroll.

Ansamblul arhitectural multifunctional Palas, care cuprinde - pe langa componentele comercial, hotelier, rezidential, entertainment - si trei cladiri de birouri clasa A, cu o suprafata totala de peste 20.000 mp inchiriabili, reunite sub denumirea United Business Center, a fost inaugurat in luna mai.

Printre chiriasii care au sedii in United Business Center se numara companii precum Amazon Romania, Endava, Danieli Engineering, Centric IT Solutions, Groupama Asigurari, Raiffeisen Bank, Volksbank, Travel Tech, Bentley Systems, Centrul Medical Arcadia etc.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri