H&M a inchiriat peste 1.500 mp in centrul comercial Shopping City Sibiu, urmand ca in aceasta toamna sa deschida al 17-lea magazin din retea, a anuntat compania DTZ Echinox, consultantul care a intermediat tranzactia.

Compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox se afla astazi la cea de-a saptea colaborare cu H&M. In ultimii doi ani, DTZ Echinox a intermediat si inchirierea spatiilor din Bucuresti Mall si Plaza Romania (Anchor Group), Sun Plaza (EMCT), Electroputere Parc (K&S), Atrium Center Arad (Atrium Centers) si Lotus Center (Lotus Market), suprafete care totalizeaza peste 11.500 mp.

Parte din portofoliul fondului britanic Argo Real Estate Opportunities Fund, centrul comercial Shopping City Sibiu a fost deschis in 2006 si are o suprafata inchiriabila de aproximativ 80.000 mp, fiind cea mai mare dezvoltare comerciala din afara Bucurestiului.

In centrul comercial sunt prezente companii ca Real, Carrefour, Baumax, Altex, Flanco, Domo, Mobexpert, Proges, KFC, C&A, New Yorker, Takko, Deichmann, Hervis, Orsay, Humanic, Douglas, DM, iar incepand din aceasta toamna si H&M.

Shopping City Sibiu atrage anual circa 10 mil. de vizitatori.

DTZ Echinox a fost desemnata de catre Argo Real Estate sa se ocupe de serviciile de property management pentru Shopping City Sibiu si Shopping City Suceava, incepand din ianuarie 2010.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
In ce oras mai gasesti de inchiriat doua camere cu 200 euro pe luna
Setari Cookie-uri