Compania de software Netop Tech Romania si-a mutat sediul in zona Unirii, in urma incendiului care a afectat birourile companiei in iulie, a anuntat BNP Paribas Real Estate, compania care a intermediat relocarea.


In urma incendiului care a avut loc pe data de 12 iulie, cladirea unde se aflau birourile firmei (Virtutii Office Building-n.r.) a fost distrusa in totalitate.

Noul sediu al Netop Tech Romania este situat la etajul 4 al cladirii Phoenix Tower din zona Unirii, avand o suprafata de 920 metri patrati.

"Am fost adusi fara voia noastra in ipostaza de a parasi fortat cladirea de birouri in care ne stabiliseram sediul, ca urmare a unui incendiu devastator si de a cauta intr-un timp extrem de scurt un alt spatiu de birouri care sa corespunda standardelor de clasa A (…) In doar cateva zile am identificat locatia pe care ne-o doream ", a declarat Danut Mocanu, general manager al Netop Tech Romania.

Cladirea de birouri Phoenix Tower, aflata in proprietatea Aberdeen Immobilien, a fost renovata in 2011 dupa o investitie de 7 milioane euro. Cei aproximativ 10.000 metri patrati sunt dispusi in doua cladiri de 6, respectiv 13 etaje si in prezent gradul de ocupare este mai mare


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Ce NU isi doresc angajatii la locul de munca
Setari Cookie-uri