Proiectul „Retea de colaborare universitara online in scopul dezvoltarii capacitatii de a furniza competente superioare in domeniul geodeziei” a fost finantat prin POS DRU si dezvoltat de Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti – Facultatea de Geodezie in calitate de beneficiar principal, in parteneriat cu Universitatea „Politehnica” din Timisoara, Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” Iasi, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia si compania SIVECO Romania S.A.
Prin proiect, a fost implementata cu succes o solutie software de e-Learning, numita „Platforma GEODESY-INSTRUCT”, menita sa contribuie la cresterea calitatii ofertei educationale din invatamantul tehnic la nivelul regiunilor Bucuresti-Ilfov, Nord-Est, Centru si Vest.

„Studentii ne spun mereu ca un profesor bun e cel care face ca lucrurile mai grele sa ti se para usoare. Prin GEODESY-INSTRUCT, le-am dat profesorul ideal. Am primit numai impresii bune” - Prof.Dr.Ing. Iohan Neuner, Rector al Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti.

In luna septembrie, reprezentantii echipei de implementare a proiectului vor sustine o serie de conferinte la nivel national, prin care vor anunta incheierea cu succes a proiectului ce se deruleaza de aproape 2 ani. Conferintele vor fi sustinute in Timisoara, Alba Iulia, Iasi si Bucuresti acoperind cele 4 regiuni de dezvoltare in care a fost implementat proiectul.

Proiectul este finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 1. „Educatia si formarea in sprijinul cresterii economice si dezvoltarii societatii bazate pe cunoastere”, Domeniul major de interventie 1.2. „Calitate in invatamantul superior”. Proiectul a avut un buget total de 9.888.027 lei, din care 9,687,938 lei reprezinta contributia nerambursabila a Comisiei Europene.
Setari Cookie-uri