ProLogis lider mondial in dezvoltarea spatiilor de depozitare si distributie, a anuntat astazi ca a achizitionat inca 28 ha. de teren in apropiere de autostrada Bucuresti-Pitesti de la firma Universal Property detinuta de Nicolae Ratiu, fiul fostului om politic Ion Ratiu.
Potrivit siteului companiei, actionarul majoritar al Universal Property este Nicolae Ratiu, fiul unuia dintre cei mai apreciati oameni politici: Ion Ratiu. Nicolae Ratiu detine Universal Property prin intermediul firmei Regent House Properties Ltd.
cu sediul in Londra.

Cele 28 de hectare de teren nou achizitionate sunt localizate in apropierea spatiului cumparat initial pentru ProLogis Park Bucharest A1, la 22 km vest de centrul Bucurestiului, pe autostrada A1. Aceasta tranzactie creste potentialul de dezvoltare a parcului pina la 12 cladiri, insumand o suprafata de mai mult de 320,000 m de spatiu industrial. Odata definitivat, ProLogis Park Bucharest A1 va fi cel mai mare parc logistic din Romania.

Credem cu tarie in dezvoltarea sectorului industrial din Romania si astfel am decis sa investim mai departe in aceasta regiune. a spus Muler Onofrei, ProLogis Market Officer pentru Romania. ProLogis Park Bucharest A1 nu va fi numai cel mai mare centru de distributie din Romania acest parc le va oferi tuturor clientilor nostri spatii de depozitare si servicii conexe de o calitate exceptionala la preturi accesibile.

Liviu Hagea, directorul general al Universal Property a declarat: Ne bucuram ca unul dintre principalii furnizori de spatii de depozitare si de distributie la nivel global s-a hotarat sa cumpere terenul oferit de Universal Property. Dorim companiei ProLogis mult succes in Romania.

Luand in considerare cererea crescanda a cumparatorilor pentru spatiile moderne de distributie in Romania, aceasta tranzactie reprezinta o mare oportunitate pentru ProLogis a adaugat Dr. Michael de Jong-Douglas, ProLogis Senior Vice President pentru Europa Centrala si de Est.

ProLogis este liderul mondial in dezvoltarea spatiilor de depozitare si distributie, cu mai mult de 35 de milioane de metri patrati de constructii in 2300 de proprietati in intreaga lume, detinuti, in operare sau in stadiul de dezvoltare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri