In inima Ardealului, in orasul Cluj-Napoca, cu peste 150 de angajati si ocupand o suprafata de aproximativ 1.500 mp isi desfasoara activitatea compania MSG Systems, specializata in consultanta si integrare solutii IT.
Cladirea de birouri din centrul orasului transilvanean este alcatuita din p+5, la care se adauga si o terasa de circa 150 de metri patrati si o curte interioara cu parcare proprie.

“Ne-am mutat in acest sediu din centrul Clujului in august anul trecut. Responsabil de amenajarea spatiului a fost departamentul administrativ, in colaborare cu o firma de design interior. Deoarece este o constructie noua pe care am contractat-o cand majoritatea amenajarilor interioare inca nu erau incepute, am avut foarte multa libertate de a defini elementele de interior astfel incat sa corespunda cu specificul activitatii, dar in acelasi timp sa reprezinte si un mediu de lucru placut”, sustin reprezentantii companiei.

Cladirea de birouri are opt sali de sedinta, de suprafete diferite, dotate cu sisteme de teleconferinta sau videoconferinta si doua sali de training.

Bucataria si sala de mese se afla la etajul al cincilea.

“O mare parte a colegilor opteaza pentru un pranz in afara sediului, dar uneori si bucataria este foarte <<populata>>in pauza de masa”.

Biroul directorului general Radu Jinga este unul spatios si se afla la etajul 3 al cladirii.

“Este un birou foarte luminos, unul din pereti lui fiind aproape complet realizat din sticla. Pe dulapul din colt se observa un <<Audi>> de colectie in miniatura, un obiect de suflet cu o poveste <<msg>> in spate. Si tablourile sau inscriptiile de pe pereti subliniaza latura <<automotive”>>a companiei”, au declarat oficialii companiei IT.

Pozitia centrala a birourilor MSG Systems – care ofera acces facil la serviciile publice, suprafata cladirii, cat si terasa sunt cateva dintre principalele avantaje ale constructiei in care IT-istii s-au mutat in vara anului trecut.

Locatia aduce insa si anumite dezavantaje.

”Deoarece locurile de parcare nu sunt suficiente pentru toti cei care vin cu masina la serviciu trebuie sa parcheze pe locurile de parcare publice. In centrul Clujului, in special la anumite ore, gasirea unui loc de parcare poate fi destul de dificila”, precizeaza reprezentantii MSG Systems.

Momentan, echipa MSG Systems Romania este formata din aproximativ 150 de persoane, iar conducerea companiei vizeaza cresterea numarului de angajati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri