Una dintre salile de sedinte are imagini care reprezinta o galaxie, biroul cofondatorilor se numeste "Main Bridge" pentru a-ti aduce aminte ca aici se afla "centrul de comanda", iar angajatii Zitec, unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online, lucreaza in prezent la un soft care sa tina loc de secretara, mai exact vor sa creeze o "secretara virtuala". Haideti se le vedem sediul.
Conducerea companiei a inchiriat in iunie etajul al cincilea al cladirii Phoenix Tower, din apropiere de centrul comercial Bucuresti Mall si Piata Unirii din Capitala.

„Ne-am mutat la inceputul acestei veri, dupa cinci ani petrecuti in vechiul sediu, situat in cartierul Berceni”, spune Alexandru Lapusan, directorul general Zitec.

Lapusan a fondat Zitec impreuna cu sotia lui, Simona, in iunie 2003. Simona Lapusan este directorul operational al companiei care anul trecut a avut afaceri de circa 1,13 milioane de euro.

Aproape de Unirii si Mall Vitan

Cei 50 de angajati ai dezvoltatorului de aplicatii ocupa o suprafata de aproximativ 920 de metri patrati.

„Cladirea este una proaspat renovata, i s-au schimbat instalatiile si sistemul de aer conditionat, structura metalica a fatadei cladirii a fost si e modificata, a fost reconditionat spatiul interior. Sediul este amplasat central, la cinci minute de Piata Unirii si de Mall Vitan. In plus, beneficiem de parcare subterana si de spatiu pentru parcarea bicicletelor”, explica managerul.

Sediul Zitec a fost gandit si amenajat de angajati, dupa ideile acestora.

„Practic, am putut sa realizam aici tot ce ne-am propus. Am avut libertate din partea proprietarului cladirii si am reusit sa cream spatii in care angajatii nostri sa se poata relaxa, dar si sali cu jocuri (The Grand Ballroom, The Fun Room sau The Pac-Man room), unde acestia se pot distra si isi pot reincarca bateriile”.

The Grand Ballroom este o sala plina cu mingi, iar pe peretii acesteia pot fi scrise diferite mesaje. Iar acelasi principiu functioneaza si in sala de mese (denumita Recharge), unde unul dintre pereti a fost „transformat in tabla de scris”.

Logo din Star Trek pe usa de la biroul managementului

Compania are doua sali de conferinta, denumite Popular Destination si Celebrity Name.

„Popular Destination este futurista, cu un perete care reprezinta o galaxie, in timp ce Celebrity Name are un aer mai <<pamantean>> si este mai apropiata de stilul traditional”, explica Lapusan.

Si tot din zona planetelor si a stelelor pare desprins si biroul celor doi fondatori ai companiei.

Pentru ca trebuie sa se stie ca aici este „centrul de comanda” al navei, biroul are scris pe usa „Main bridge”, si, de asemenea, are inscriptionat logo-ul din filmul Star Trek.

Cum arata sediul ideal pentru seful Zitec? „Pentru ca nu am intampinat probleme in ceea ce priveste cladirea propriu-zisa, pot spune ca un birou ideal are in plus ceea ce avem noi aici. Pentru noi, acesta este un sediu ideal”.

Sursa foto: Fotografiile au fost realizate de Alex Axon, chief creative officer in cadrul Zitec.

BIROU DE COMPANIE
este o sectiune saptamanala care prezinta birouri ale celor mai puternice firme din Romania.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri