Compania de consultanta imobiliara Crosspoint Real Estate & Investment Banking s-a mutat in luna iulie intr-o cladire de birouri anplasata pe bulevardul Primaverii, cunoscuta ca fiind fostul sediu al Columna Bank si Ardaf.
Biroul companiei Crosspoint se afla la primul etaj al cladirii din cartierul Primaverii si ocupa un spatiu de 160 mp, fiind amenajat de firma Architecture Studio.

"Primaverii a fost aleasa pentru ca este o zona emblematica a afacerilor bucurestene si deosebita din punct de vedere arhitectural, avand acces imediat catre centrul orasului", povesteste Codrin Matei (foto), managing partner al Crosspoint Real Estate & Investment Banking.

Cladirea de birouri ideala, in opinia sa, este un mix de conditii prielnice atat pentru angajatii, cat si pentru clientii companiei. Mai exact: acces facil, proximitatea fata de spatiile publice si spatii prietenoase si confortabile pentru cei implicati.

In prezent, Crosspoint are noua angajati, insa compania este in proces de extindere a echipei. "Aruncand o privire in viitorul apropiat, am ales biroul potrivit astfel incat sa permita acomodarea unei echipe mai mari", adauga Matei.

Biroul Crosspoint cuprinde si doua sali de sedinta, intr-una dintre acestea aflandu-se un telefon vintage. Sediul companiei mai include si alte astfel de obiecte, fiind cadouri de la clienti.

"Articolele vintage te indeamna sa indraznesti si sa ai imaginatie. Este un fapt dovedit ca totul este ciclic, asa ca trebuie sa stii ce faci din nou si ce nu, atunci cand istoria se repeta", afirma Codrin Matei.

Birourile celor doi parteneri, Codrin Matei si Mihai Dumitrescu, sunt amplasate in partea de sud a cladirii, facilitand astfel accesul colegilor pentru discutii libere.

Fotografii profesionale realizate de Mircea Dragos.

BIROU DE COMPANIE este o sectiune saptamanala care prezinta birouri ale celor mai puternice firme din Romania.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri