Clinica de psihologie Dr. Ion Duvac a inchiriat o vila istorica, de 820 mp, in zona Cismigiu, a anuntat Esop Consulting, compania care a intermediat tranzactia.



Vila are in total o suprafata de 820 mp, fiind dispusa pe patru niveluri: la primele trei existand opt birouri partitionate, distinse, trei sali de conferinte, anexe, o bucatarie si bai, iar la mansarda un open space de 195 mp, deservit de o a doua bucatarie din cladire si de o baie.

Imobilul beneficiaza de sapte locuri de parcare in curte si inca cinci la exterior.

Grupul de firme Intell Psy include clinica de psihologie Dr. Ion Duvac, firma Intell Psy Human Resources, care ofera solutii complete de specialitate, coaching pentru top management; head hunting; recrutare, Academia Psychological Profiler prezinta formari complete in specializari de tip Profiler, Intell Psy Consulting ofera servicii de consultanta politica si pentru afaceri si Intell Psy Researsch, care dezvolta cercetari de psihologie aplicata referitoare la studii de piata, profile de client.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri