Vila din Beverly Hills in care au locuit Elvis si Priscilla Presley si in care fiica lor, Lisa Marie, si-a petrecut primii ani din viata a fost scoasa la vanzare pentru 12,9 milioane de dolari, scrie Mediafax, care citeaza Daily Mail.

Elvis si Priscilla Presley au cumparat casa in 1967, la noua ani dupa ce aceasta a fost construita, si au vandut-o in 31 august 1973, pentru 500.000 de dolari, cu putin timp inainte de finalizarea divortului lor.

Primul si singurul copil al cuplului, Lisa Marie, s-a nascut la un an dupa ce parintii sai au cumparat aceasta proprietate, care are o piscina si o curte.

Imobilul are patru dormitoare si cinci bai si a fost initial inchiriata pentru suma de 25.000 de dolari pe luna. Dormitorul principal are un perete format din oglinzi, iar lumina intra in casa din toate partile, datorita ferestrelor numeroase.

Casa a fost renovata recent si include o bucatarie noua si o spalatorie, dar si un centru spa.

Elvis Presley a murit la varsta de 42 de ani, pe 16 august 1977, in Memphis, unde avea de asemenea o casa care a devenit ulterior muzeu dedicat memoriei sale. El a murit n urma unui stop cardiac cauzat de o supradoza de medicamente.

Nascut pe 8 ianuarie 1935, la Tupelo, in Mississippi, Elvis Presley a intrat in legenda drept cantaretul sarac care a reusit in industria muzicala, albul care canta ca un negru, sex-simbolul anilor '50 si rebelul patriot.

Elvis Presley a vandut un numar impresionant de albume (aproape un miliard) si a jucat in aproximativ 30 de filme.

Sursa foto:
Daily Mail


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Cele mai scumpe 10 proprietati scoase la vanzare in Capitala