Dezvolatorul Conarg Real Estate mai are disponibile 60 de garsoniere din proiectul rezidential Quadra 2, proiect predat in noiembrie 2010.

Proiectul a constat in 226 de garsoniere cu suprafete cuprinse intre 37-51 mp si 16 apartamente de 2 camere cu suprafete de 75 mp, stocul acestora din urma fiind epuizat. Quadra 2 este amplasat in imediata vecinatate a primului complex livrat de Conarg Real Estate, Quadra Place, in zona parcului Politehnica, langa hypermarket-ul Cora, mall-ul Plaza Romania si foarte aproape de baza sportiva IDM.

„Garsonierele au preturi incepand de la 36.000 euro + TVA, iar la targul imobiliar Timon ele vor beneficia de un discount de 5%, precum si o reducere de 10% pentru parcari”, declara Aurelian Nicolae, director general Conarg Real Estate.

Compania mai are la vanzare si ultimele locuinte din Rasarit de Soare, unde mai sunt disponibile 60 de apartamente, reprezentand: garsoniere, 2 camere, 3 camere si 4 camere, pe perioada targului practicandu-se reduceri de 5% la toate apartamentele, sau o parcare gratuita la achizitionarea unui apartamente de 2 pana la 4 camere.

Conarg Real Estate a fost infiintata in 2006 ca parte a grupului Conarg specializata in afaceri in domeniul imobiliar. Grupul pitestean este format din cinci companii: Conarg SA - firma de management a grupului, fostul Trust de Constructii din Pitesti, Conarg Construct, Conarg Consulting - ambele cu activitate in constructii, Conarg Real Estate - dezvoltator imobiliar si Conarg Trade - specializat in distributie de materiale de constructii. Conarg Real Estate a livrat pana in prezent peste 1.500 de unitati locative in ansamblurile rezidentiale Quadra Place si Quadra 2 situate in zona Politehnica si in complexul Rasarit de Soare din cartierul Titan.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara primul tau apartament