Anchor Group scoate la vanzare 30 de apartamente de 3 camere in Incity Residences din Capitala, iar la cele mai spatioase dintre ele ofera cadou mobilier de 20.000 euro.
Cadoul este insa asociat unor preturi mai ridicate decat cele cu care proiectele rezidentiale ne-au obisnuit in ultimii ani, adica 1.200-1.300 euro pe mp, si este valabil doar pentru cele mai spatioase apartamente de 3 camere, cele cu suprafete care pornesc de la 139 mp.

InCity Residences, proiectul residential dezvoltat de Anchor Grup printr-o investitie de 68 mil.euro, are in prezent sunt 3 blocuri finalizate, iar gradul de ocupare este de 85%.

Inaugurat in 2008, proiectul se intinde pe o suprafata de 58.600 metri patrati, pe care au fost dezvoltate 3 blocuri cu 13 tipuri diferite de apartamente, dar si 5.000 metri patrati de spatii verzi, locuri amenajate pentru copii si 530 de locuri de parcare subterane.

Numarul de apartamente de trei camere nou finisate disponibile spre vanzare in cadrul acestui complex este de 30 de unitati, suprafetele acestora variind de la 139 mp in cazul apartamentelor de tip A, la 116 mp pentru tipul B si 107 mp pentru apartamentele de tip C.

Promotia este valabila pentru locuintele clasa A. Pentru mobilarea apartamentelor de trei camere clasa A, compania a dezvoltat un parteneriat cu Class Living.

„Am gandit aceasta oferta pentru a ne diferentia si pentru a intregi conceptul all-inclusive, prin care noi oferim un stil de viata, nu doar simpla locuire”, declara Ali Ergun Ergen, CEO Anchor Grup. „Pretul apartamentelor reflecta nivelul de calitate a constructiei, dar mai ales pozitionarea privilegiata, in imediata apropiere a Bucuresti Mall si Piata Unirii”, a continuat el. Astfel, apartamentele din InCity Residences sunt integrate intr-un complex care include un centru de fitness WorldClass, piscina acoperita, salon de beauty, parcare subterana si servicii de securitate.

“Sesizam in piata o tendinta a familiilor tinere de a se intoarce in oras, dupa ce anterior au ales sa achizitioneze imobile in zonele limitrofe, din cauza stilului de viata si a factorului timp”, a mai spus Ergen.

Astfel, in opinia lui Ergen, multe familii care au investit in case in afara orasului, datorita costurilor de construire, sau care au ales ca cumpere apartamente situate in parcuri rezidentiale limitrofe prefera acum sa vanda imobilele si sa revina in oras, pentru a castiga timpul petrecut pe drum sau din nevoia de a avea in imediata vecinatate obiective precum spitale, scoli, gradinite, restaurante. “Asa numitele cartiere dormitor, in care doar se locuieste dar nu exista suficiente servicii, pierd acum clientii din clasa de mijloc, iar noi consideram ca InCity Residences reprezinta o alternativa potrivita pentru acest target” a incheiat el.

Grupul Anchor este prezent in Romania din 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata prin portofoliul sau de proiecte de retail, locuinte si cladiri de birouri. Anchor Grup a construit in Romania Bucuresti Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul detine Plaza Romania, Shopping MallDova, centru comercial deschis in Chisinau, Republica Moldova, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrata cu un centru comercial si InCity Residences. Valoarea totala a investitiilor efectuate pana in prezent se ridica la circa 350 milioane euro.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri