Dinu Patriciu Global Services(DPGS), compania care administreaza portofoliul imobiliar al omului de afaceri Dinu Patriciu, a mai atras un chirias in cladirea de birouri Cubic Center din Pipera.
Astfel, compania Promidea a inchiriat circa 1.000 de mp de birouri in cladirea Cubic Center, unde s-a relocat in luna octombrie.

Promidea, companie care activeaza in domeniul inovativ al materialelor de marketing si de promovare, cu birouri in 3 tari, a semnat un contract de inchiriere pe cinci ani pentru o suprafata de 1.000 mp spatiu de birouri, incepand cu luna octombrie.

“Un chirias precum Promidea ne onoreaza si ridica nivelul profilului ocupantilor din Cubic Center. Promidea este unul din furnizorii principali de materiale de promovare in Romania, Europa si Eurasia care au asistat clienti internationali precum Coca-Cola, Beiersdorf, Procter & Gamble, Nestle, etc in cresterea agresiva a brandurilor lor” a declarat Ioana Momiceanu, director de dezvoltare la DPGS.

Oficialii Promidea au declarat ca au ales cladirea in contextul in care clientii proprii au sediile in aceeasi zona a orasului.
Cubic Center are o suprafata inchiriabila de 25.300 mp impartiti pe 12 nivele si este deservita de 507 locuri de parcare subterana si 50 de locuri de parcare supraterane.

Intermedierea tranzactiei de inchiriere cu Promidea a fost asistata de firma Crosspoint.

Cu birouri in Luxemburg, Bucuresti si Amsterdam, DPGS este responsabila pentru strategia imobiliara, financiara si de planificare, management si dezvoltare a portofoliului DPGP.

In cladirea Cubic Center isi avea sediul si compania Mic.ro detinuta de omul de afaceri Dinu Patriciu, aflata in lichidare. Ca urmare a falimentului societatii spatiile ocupate in cladire au fost eliberate. Obi, Agricover, Bet Cafe si Scala Events sunt ceilalti chiriasi ai Cubic Center.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri