CA Immo a semnat cu 5 chiriasi prelungiri, de pana la 10 ani, ale contractelor de inchiriere din cladirile Riverplace si Opera Center din Capitala.
CA Immo si-a securizat chiriasii ancora din cladirea Riverplace din Bucuresti pentru inca 4-10 ani, extinzandu-se contracte de inchiriere pentru 13.000 mp.

Celor 13.000 de mp din Riverplace li se adauga peste 1.000 de mp in cladirea Opera Center 2, unde au fost extinse doua contracte.

In Riverplace s-au semnat extinderi pentru o suprafata de 13.000 de mp, din totalul de 47.600 mp ai cladirii. Telemobil, care ocupa o suprafata de peste 5.000 mp, Computer Generated Solutions, care ocupa peste 5.680 mp si Viveo Romania, care avea 746 mp si a inchiriat aditional inca 1.400 de mp, si-au prelungit durata contractelor de inchiriere pentru perioade cuprinse intre 4 si 10 ani.

In Opera Center 2, Stoica si Asociatii a prelungit cu 10 ani contractul de inchiriere pentru o suprafata de 920 mp, iar Cushman&Wakefield si-a prelungit cu 5 ani contractul de inchiriere pentru cei 320 mp pe care ii ocupa.

In prezent, gradul de inchiriere al portofoliului de cladiri de birouri al CA Immo in Romania este de peste 99%, potrivit oficialilor companiei.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri