C&A a inchiriat 800 mp in centrul comercial Family Center din Giurgiu, care a ajuns astfel la un grad de ocupare de 100%.
Family Center este un concept dezvoltat de Oasis Development in parteneriat cu Real4You Immobilien din Austria pentru a viza orasele de dimensiune medie din Romania, cu un numar de locuitori intre 60.000 – 120.000. In Giurgiu, Family Center a fost inaugurat in anul 2010, in urma unei investitii de 7 milioane de euro.

Pe langa C&A, brandurile care alcatuiesc mixul pentru acest centru comercial provin dintre cei mai activi si puternici retaileri internationali si locali de discount pe piata din Romania, precum Kaufland, Takko, Deichman, Carmolimp, Altex, Animax, DM Drogerie.

“Pana in prezent, media zilnica a clientilor Family Center, care este primul centru comercial de acest tip din orasul Giurgiu, este de peste 10.000 de persoane, iar cifrele sunt chiar duble in perioadele de sarbatori sau weekenduri,” a declarat Klaus Reisenauer, managing partner Oasis Development.

Family Center Giurgiu, impreuna cu Kaufland dispun in total de o suprafata construita de circa 9.000 mp si ofera vizitatorilor peste 600 de locuri de parcare. Conform datelor companiei, pe langa giurgiuveni, centrul este vizitat si de clienti din Bulgaria (Ruse).

Oasis Retail Development & Consulting este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de retail din Romania, cu peste 70 de proiecte livrate . Compania romaneasca a realizat pana in prezent proiecte a caror suprafata insumeaza peste 1,5 milioane mp de teren, valoarea investitiilor depasind 800 mil de euro. Compania dezvolta atat proiecte proprii, cat si proiecte pentru retailerii Kaufland si Plus/Lidl.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri