In jurul Brasovului se afla in curs de construire sau urmeaza sa demareze lucrarile la patru cartiere rezidentiale
La intrarea dinspre Predeal, in cartierul Noua, pe 66 de loturi de teren cu suprafete cuprinse intre 800 si 1.200 de metri patrati se construiesc patru tipuri de locuinte, cu preturi cuprinse intre 145.000 de euro si 400.000 de euro o casa, in functie de parcela de teren pe care se construieste si de marimea cladirii. Mai mult de jumatate dintre loturile de teren au fost deja achizitionate.

Cartierul este supravegheat non-stop de camere video, ceea ce da posibilitatea viitorilor proprietari sa vada in permanenta in ce faza este constructia. Cartierul va fi gata in anul 2008, iar proprietarii sunt atat romani, cat si straini.

La iesirea din Brasov spre Sibiu, in zona Stupini, a inceput construirea unui alt cartier rezidential, care va avea 17 blocuri de doua tipuri, cu cate 18 si 11 apartamente, ambele pe trei niveluri. Fiecare bloc are toate finisarile si toate utilitatile, loc de parcare inclus in pret si intabulat, videointerfon, iar terenul de 7 hectare pe care este construit complexul rezidential este imprejmuit cu gard.

Peste 60.000 de euro un apartamentu cu doua camere

Pretul unui apartament cu doua camere este de 61.600 de euro si poate ajunge pana la peste 200.000 de euro in functie de suprafata construita. Primele doua blocuri vor fi gata la sfarsitul acestui an.

Un cartier rezidential numai de case se va construi aproape de intrarea in orasul Ghimbav. Lucrarile vor incepe in acest an, iar termenul de finalizare a intregului ansamblu este prevazut pentru anul 2010. Este vorba de 120 de case care vor fi construite insirat, cuplate sau individuale. Pretul unei case este in functie de tip si de parcela pe care se construieste si este cuprins intre 78.000 de euro si 140.000 de euro.

Tot in zona Stupini, va fi gata la sfarsitul acestui an un ansamblu rezidential format din 51 de case individuale de doua tipuri, cu preturi cuprinse intre 150.000 de euro si 200.000 de euro.

Majoritatea celor care au contractat o casa in aceste cartiere rezidentiale sunt din Brasov, dar au fost si solicitanti din alte orase. Toate ofertele sunt prezentate in cadrul expozitiei "Casa la cheie" deschisa pana sambata, 6 mai, ora 17,00 la International Trade Center din Brasov
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri