Casa din Londra in care a murit Amy Winehouse va fi scoasa la licitatie de familia cantaretei, pe 3 decembrie, pretul de pornire al licitatiei fiind de 1 milion de lire sterline, de aproape trei ori mai putin decat cel cerut initial de mostenitorii artistei, informeaza Daily Mail.
In urma cu cinci luni, parintii cantaretei au scos la vanzare casa pentru 2,7 milioane de lire sterline. Insa tatal artistei, Mitch, a decis sa reduca pretul si sa scoata casa la licitatie, dupa ce a fost inundat de cereri din partea fanilor care doreau sa vada resedinta din Camden Square, in care Amy Winehouse a decedat pe 23 iulie 2011, scrie Mediafax.ro.

Familia cantaretei a sperat initial sa foloseasca aceasta casa ca sediu al Fundatiei Amy Winehouse, creata dupa moartea artistei. Dupa asalturile fanilor, planurile mostenitorilor artistei s-au schimbat.

"Din cauza istoriei acestei case, existau cateva oferte de la oameni care nu aveau posibilitatea sa o cumpere. Pur si simplu, multi oameni au irosit timpul familiei Winehouse, asa ca acestia au ajuns la concluzia ca solutia optima este organizarea unei licitatii", a declarat o sursa pentru Evening Standard.

Casa are o suprafata de 800 de metri patrati, trei dormitoare, un apartament prezidential si un dressing separat, un studio de inregistrari si o sala de gimnastica. Resedinta este protejata de un gard electric si un sistem de securitate sofisticat.

Locuinta este marcata cu o placa memoriala, pe care esre notat faptul ca Amy Winehouse a locuit acolo.

Licitatia va avea loc pe 3 decembrie, la sediul BAFTA din Londra, in zona Piccadilly.

Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, la varsta de 27 de ani, dupa ce s-a confruntat multi ani cu dependenta de alcool si de droguri. Moartea ei a fost una "accidentala" - potrivit rezultatelor anchetei facute de politie -, cauzata de abuzul de alcool.

Fanii si criticii laolalta i-au aclamat farmecul necizelat, umorul incisiv si combinatia unica de jazz si soul care ii caracterizau muzica. Un alt avantaj al controversatei artiste britanice era talentul incontestabil de compozitoare - muzica pe care a scris-o este, fara exceptie, profund personala, de o candoare brutala.

Cele doua discuri lansate in timpul vietii sale, "Frank" si "Back to Black" - recompensat cu cinci premii Grammy -, s-au vandut in peste 12 milioane de exemplare in intreaga lume. Lansat in 2006, "Back to Black" a devenit, dupa moartea divei, cel mai bine vandut album al secolului al XXI-lea, in Marea Britanie. Acel record a fost la randul lui doborat in decembrie 2011 de albumul "21" al cantaretei Adele.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri