Un nou mall va fi construit in Brasov in perioada urmatoare, valoarea investitiei ridicandu-se la peste noua milioane de euro. Finantarea pentru acest nou amplasament comercial, care se va numi Magnolia Center, a fost obtinuta in parte de la HVB Bank Romania impreuna cu Bank Austria Creditanstalt (BA-CA), care au oferit un credit de aproximativ sase milioane de euro
Compania Temvar Center va inaugura un nou centru comercial in Brasov, finantarea pentru acest proiect fiind obtinuta pe o perioada de 10 ani de la HVB Bank Romania impreuna cu Bank Austria Creditanstalt (BA-CA). Situat in partea de sud-est a Brasovului, in cartierul Valea Cetatii, Magnolia Center va oferi o suprafata inchiriabila de aproximativ 7500 mp. Centrul comercial va gazdui supermarketul Artima, cu o suprafata de cca 2800 mp, magazinul Domo, amenajat pe 1500 mp cel mai mare magazin Domo din Brasov, restaurante, o banca si numeroase alte magazine. Parcarea va avea o capacitate de 350 de locuri. Costul total al investitiei se va ridica la 9,5 milioane euro.

Magnolia Center va oferi o experienta moderna, incitanta si convenabila pentru efectuarea cumparaturilor. Situat in oras, centrul comercial va fi accesibil unui numar foarte larg de locuitori. in acelasi timp va revitaliza o parte a orasului care in ultimii ani a fost neglijata. Multumim HVB Bank pentru increderea acordata proiectului si echipei noastre, pentru sprijinul oferit atat pe perioada de planificare, cat si acum, cand se construieste Magnolia Center, spune Gheorghe Dutu, Directorul General al Temvar Center developer pentru acest proiect.

Asa cum a confirmat in repetate randuri, HVB Bank are nu numai resursele necesare pentru a sustine proiecte de anvergura, dar si dorinta de a sprijini initiativele din acest domeniu de afaceri. Credem ca Magnolia Center se va dovedi o confirmare a potentialului mare de dezvoltare al pietei imobiliare din Brasov. si suntem mandri ca am putut contribui la realizarea acestui proiect prin creditul flexibil oferit, a declarat la randul sau Fulga Dinu, Director Departament Finantari Imobiliare, HVB Bank Romania.

HVB Bank este unul dintre liderii pietei romanesti a finantarilor de real estate, ce si-a consolidat in mod constant pozitia atat prin flexibilitatea creditelor, cat si prin selectarea atenta a clientilor sai. La finalul lunii august 2005, BA-CA si Banca Tiriac au finalizat tranzactia ce va duce la fuziunea dintre HVB Bank Romania si Banca Tiriac. Noua banca va detine cea de-a patra pozitie pe piata bancara romaneasca, cu o cota de aproximativ 7,5%. Din noiembrie 2005, HVB Bank Romania si Banca Tiriac sunt subsidiare ale noului UniCredit Group.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri