Pentru cei care vor sa isi faca sau sa isi cumpere o locuinta, peste doua saptamini se va deschide un nou tirg de case.
In perioada 24-28 mai va avea loc prima editie a tirgului de case, organizat de Sphera Building Center. Tirgul va oferi proiecte si solutii pentru toate categoriile de cetateni.

Printre cele 30 de companii participante se vor numara dezvoltatori si promotori de proiecte imobiliare, constructori de case, agentii imobiliare, reprezentanti pentru constructia caselor din lemn, firme IT promotoare pentru casele inteligente, precum si institutii cu oferte financiare. Companiile care vind case inteligente au in oferta tot felul de sisteme IT de supraveghere atit audio, cit si video.

Am incercat sa oferim clientului totul, incepind de la oferte de case pina la consultanta, precum si noile tendinte ale pietei imobiliare, ne-a spus Tina Trifan, coordonatorul proiectului. Proiectele care vor fi reprezentate la tirg vor veni cu oferte pentru case, vile, apartamente si terenuri, in cartiere obisnuite din Bucuresti sau in parcuri rezidentiale pentru toate buzunarele.

O ultima tendinta pe piata imobiliara sint apartamentele de bloc. Foarte multi constructori s-au reorientat catre constructia de blocuri. Apartamentele de bloc au inceput sa fie din nou cautate. Sint construite in complexuri de trei, patru blocuri, dispuse in cerc, cu apartamente de doua-cinci camere, mai mari si mai moderne. Aceste complexuri sint gindite ca niste minicomunitati, a precizat Trifan.

Consultanta gratuita

In cadrul tirgului va functiona si un birou de consultanta. Cetateanul va veni cu un proiect la noi, cu o schita pe hirtie, iar specialistii nostri il vor sfatui gratis. Consultanta face diferenta dintre un tirg si alt eveniment de acest fel, a mai spus Trifan.

Sursa: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=5257&art=12665&cHash=54fb5c0b01

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri